CELEBRITIES

H Jacqueline McKenzie απάντησε στα ανατριχιαστικά σχόλια του Russell Crowe για εκείνη


Αφροδίτη Σακκά

8 Δεκεμβρίου 2017

xxosf-tc7amtm4f9r-full-image-gallerybackground-en-us-1507316821830-ri-sx940.jpg

Διαβάστε εδώ: Η σημαντική λεπτομέρεια που δεν προσέξαμε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time

H McKenzie, που ήταν υποψήφια για βραβείο Aacta για τον ρόλο της στη ταινία Don't Tell, είπε στη Guardian Australia: "Δεν [ήταν] με τίποτα μία στιγμή #MeToo. Ήταν άβολο αλλά αντιμετωπίστηκε όσο ευαίσθητα γινόταν και γελούσαμε με αυτό για 25 χρόνια."

Τη Πέμπτη, η McKenzie έγραψε στο Facebook πως δεν υπήρξαν "θολές γραμμές" κατά τη διάρκεια του "άβολου γυρίσματος εκείνης της ημέρας" το 1991. "Έχουμε και οι δύο γελάσει συχνά για το πόσο άβολη ήταν εκείνη η σκηνή. Το πόσο προσπαθούσαμε να είμαστε σεμνοί και να δείχνουμε ευαισθησία στο πώς αισθανόταν ο άλλος. Όμως όταν ο σκηνοθέτης φώναζε 'action', έπρεπε να γυρίσουμε μια βίαιη και σκληρή σκηνή, όπως υπαγόρευε το σενάριο". 

"Η πολύ σημαντική συζήτηση σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας δεν φέρει καμία σχέση με αυτό. Δεν υπάρχουν θολές γραμμές σε εκείνη τη σκηνή το 1991. Όπως και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν... Η ειρωνία -το τι ζητάτε από τους ηθοποιούς να κάνουν σε αυτές τις σκηνές και πώς τις γυρίζουμε στη πραγματικότητα -με αυτό γελάμε. Τότε και τώρα."

Ο Crowe διηγήθηκε την ιστορία στη σκηνή των Aacta Awards, σε ένα δωμάτιο γεμάτο από ανθρώπους της βιομηχανίας που συνεχίζει να κατακλύζεται από κατηγορίες κατά ισχυρών αντρών. O ηθοποιός ξεκίνησε τον λόγο του με τη φράση, "σοδόμισα τη Jacqui McKenzie στο πλατό του Romper Stomper", με σκοπό να περιγράψει μία από τις σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου που έπρεπε να γυρίσουν. Ενώ o Crowe περιέγραψε το πόσο άβολη ήταν η σκηνή και το πώς φαινόταν μετά με σκοπό να αστειευθεί το γεγονός, τα σχόλιά του έλαβαν εξαιρετικά αρνητικές αντιδράσεις, ενώ το κομμάτι αυτό κόπηκε από την αναμετάδοση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.