CELEBRITIES

H Gigi Hadid εμφανίζεται με αξύριστες μασχάλες και το internet χειροκροτεί


Αφροδίτη Σακκά

12 Δεκεμβρίου 2017

abaca-595529-036.jpg

Σε πολλά σημεία στο video, φαίνεται έντονη σκιά στις μαχάλες της Hadid, κάτι το οποίο οδήγησε τον κόσμο στο να γεμίσει το teaser στο Instagram με θετικά και αρνητικά σχόλια. Γρήγορα, ακολούθησε και το Twitter.

Μερικοί fans δήλωσαν σοκαρισμένοι που κάτι τόσο τετριμμένο όσο οι τρίχες στις μασχάλες θα μπορούσε να προκαλέσει τόση άισθηση, ενώ κάποιοι άλλοι δεν άντεξαν το γεγονός πως ένα μοντέλο θα μπορούσε να αφήσει να μεγαλώσουν -και να τολμήσει να αναδείξει- τις τρίχες του σώματός της.

Εμείς πάντως, χειροκροτούμε με το υπόλοιπο κοινό.

Σύμφωνα με μία δήλωση της editor-in-Chief του περιοδικού LOVE, Katie Grand, το Advent calendar έχει να κάνει με το "οι γυναίκες να απολαμβάνουν που είναι γυναίκες, με τους δικούς τους όρους". Ενώ δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση του δικαστηρίου για το αν οι σκιές κάτω απ' τις μασχάλες της Gigi Hadid είναι μικρές τρίχες ή χνούδια απ' το πουλόβερ της, εμείς πιστεύουμε πως δεν έχει καν σημασία -αυτό που έχει σημασία είναι η δυναμική δήλωση του περιοδικού LOVE, για παράδειγμα.

 

Gallery: Δείτε το μυστικό που κρύβουν τα παλτό της Gigi Hadid

[gallery-716029]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.