CELEBRITIES

Γιατί η Kristen Bell φοβάται τα παιδιά της;


Αφροδίτη Σακκά

12 Δεκεμβρίου 2017

abaca-577383-047.jpg

Η ηθοποιός ανέβασε μία ξεκαρδιστική φωτογραφία στο Instagram που έχει συγκεντώσει εκατοντάδες likes -και δικαίως. Απ' ότι φαίνεται, οι κόρες της Bell δε συμπαθούν και τόσο πολύ τη πριγκίπισσα Anna, από τη ταινία της Disney, Frozen -συγκεκριμένα, αποκεφάλισαν τη κούκλα της. "Αυτό θα είναι το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας μου με τίτλο "Τα παιδιά μου με κρατούν προσγειωμένη", έγραψε η Bell στη λεζάντα της φωτογραφίας. Θα προσέξετε στη φωτογραφία πως το κεφάλι της πριγκίπισσας Elsa είναι ανέγγιχτο -είναι σύμπτωση που η Anna είναι η αδερφή που βίωσε τη καταστροφή;

Τον Οκτώβριο, η Bell ανέβασε μία άλλη φωτογραφία που επίσης έδειξε στους fans της πως οι κόρες της προτιμούν την Elsa. Απ' ότι φαίνεται, η Bella ήθελε να ντυθεί Anna για το Halloween, αφού η κόρη της ήθελε να ντυθεί Elsa -αλλά η μικρή επέμεινε να ντυθούν και οι δύο Elsa.

 

Gallery: Η Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

[gallery-717917]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.