CELEBRITIES

H Meghan Markle έκανε μία απρόσμενη εμφάνιση στο πάρτι της βασίλισσας


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2017

abaca-616650-009.jpg

Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και για τους παρευρισκόμενους στο ετήσιο πάρτι του προσωπικού της βασίλισσας Ελισάβετ Β' στο Windsor Castle (εντάξει, όντως το πάρτι της βασίλισσας δεν είναι ίδιο με κάθε άλλο πάρτι προσωπικού, αλλά η έκπληξη της Meghan Markle, παραμένει έκπληξη σε κάθε περίσταση). Σύμφωνα με τη βασιλική ρεπόρτερ της Daily Mail, Rebecca English, η Markle έκανε μία απρόσμενη εμφάνιση στο πάρτι και πέρασε την ώρα της να μιλάει στο προσωπικό της βασίλισσας. Ένας παρευρισκόμενος δήλωσε πως η Markle είναι "η γοητεία προσωποποιημένη". Εκείνη άπλωσε το χέρι της και του είπε "Γεια, είμαι η Meghan". Ο παρευρισκόμενος συνέχισε λέγοντας, "Ήταν απίστευτα όμορφη και ο Harry έδειχνε τόσο περήφανος".

Η English δήλωσε, επίσης: "Ήταν σίγουρα έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους. Και εκείνοι που τη γνώρισαν γοητεύθηκαν εντελώς από τη κομψότητα και την αυτοπεποίθησή της. Τα πάει πολύ καλά με το προσωπικό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!"

Ενώ δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την απρόσμενη εμφάνισή της στο πάρτι, ελπίζουμε να δούμε φωτογραφίες της Markle από την ημέρα των Χριστουγέννων, την οποία θα περάσει με τον Harry, τη βασίλισσα, τη Kate, τον William και την υπόλοιπη οικογένεια στο Sandrigham.

 

Gallery: Δείτε μέσα στο σπίτι της Meghan Markle στο Toronto

[gallery-717995]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.