CELEBRITIES

Ποια θα είναι η κουμπάρα της Meghan Markle που θα σπάσει τη βασιλική παράδοση


Αφροδίτη Σακκά

5 Ιανουαρίου 2018

000-ur6hi.jpg

Είτε είναι η τοποθεσία της γαμήλιας δεξίωσης, είτε είναι το νυφικό, η τιάρα ή η μουσική για τον πρώτο της χορό με τον πρίγκιπα Harry, φανταζόμαστε πως θα έχει αρκετό άγχος για να σιγουρέψει πως εκείνη η μέρα θα πάει τέλεια.

Ωστόσο, συνεχίζοντας να σπάει τις παραδόσεις (έτσι κι αλλιώς, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δεν άνηκε στην βασιλική οικογένεια και πέρασε τα χριστούγεννα με τη βασίλισσα), τώρα απ' ότι φαίνεται, η Markle πήρε μία μεγάλη απόφαση όσον αφορά το γαμήλιο πάρτι.

Μία πηγή δήλωσε στο Us Weekly, πως η νύφη αποφάσισε να απορρίψει τα συνηθισμένα για μία ακόμη φορά με την τελευταία της απόφαση σχετικά με τον γάμο και έχει ήδη διαλέξει κουμπάρα (maid of honor) αντί για παράνυμφο, όπως συνηθίζεται στις Βρετανικές παραδόσεις.

"Ενώ θα είναι ένας πολύ βρετανικός γάμος, περιμένουμε και κάποιες αμερικάνικες πινελιές. Δεν έχει διαλέξει μία επικεφαλή παράνυμφο, αλλά κουμπάρα," εξήγησε η πηγή.

Ενώ η Markle δεν έχει ανακοινώσει ποια θα έχει την μεγάλη τιμή, κάτι μας λέει πως η καλύτερή της φίλη και στιλίστρια, Jessica Mulroney, η ηθοποιός και εξίσου καλή της φίλη, Priyanka Chopra και η συμπρωταγωνίστρια της, Sarah Rafferty, είναι στο top των υποψήφιων.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει η Meghan Markle το φυσικό της make-up look

[gallery-718057]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.