CELEBRITIES

Ο James Franco κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δύο γυναίκες


Αφροδίτη Σακκά

10 Ιανουαρίου 2018

abaca-613891-188.jpg

Tη Κυριακή το βράδυ, πήρε τη Χρυσή Σφαίρα για το βραβείο Best Actor in a Motion Picture Musical or Comedy για τη ταινία The Disaster Artist, ενώ φορούσε μία καρφίτσα για το Time's Up, το κίνημα που χρηματοδοτεί τη νομική υπέρασπιση για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Αφού είδε πως ο Franco προωθούσε το κίνημα, η Paley -που έχει εμφανιστεί σε πολλά σειρές τα τελευταία χρόνια- τον κατηγόρησε που φορούσε την καρφίτσα και ισχυρίστηκε πως είναι ένοχος για το είδος της βίας κατά της οποίας μάχεται το κίνημα.

Η Violet ισχυρίζεται πως ο Franco την πίεσε να επιδωθεί σε στοματικό σεξ, και προσπάθησε να φέρει στο ξενοδοχείο του μία φίλη της όσο εκείνη ήταν 17 ετών. Σε ένα δεύτερο tweet η Violet εξηγεί πως εκείνη δεν ήταν 17 όταν συνέβη το περισταστικό και σκοπεύει να βγάλει κι άλλες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα αλλά "συνεργάζεται με ανθρώπους για το κάνει με τον καλύτερο τρόπο". 

Σε ένα ακόμα tweet αργότερα το ίδιο βράδυ, η Violet έγραψε πως εκείνη και ο Franco είχαν συναινετική σχέση, κι αυτό ήταν κάτι που την δυσκόλεψε στο να μοιραστεί ανοιχτά το περιστατικό.

Μετά τις κατηγορίες της Paley, ακόμη μία γυναίκα ονόματι Sarah Tither-Kaplan, κατηγόρησε επίσης τον Franco στο Twitter, γράφοντας ισχυριζόμενη πως έπρεπε να γυρίσει ολόγυμνες σκηνές στη ταινία του Franco για 100 δολάρια την ημέρα και της είπε πως "δεν την εκμεταλλεύεται".

Το 2014, κυκλοφόρησαν γραπτά μηνύματα μεταξύ του Franco και μίας 17χρονης κοπέλας που φαινόταν πως την προσκαλούσε στο ξενοδοχείο του. Κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης στο Live With Kelly & Michael, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είχε πράγματι στείλει αυτά τα μηνύματα, συμπληρώνοντας πως ένιωθε "ντροπιασμένος".

Τη Τρίτη, η Paley έγραψε ακόμα ένα tweet, ισχυριζόμενη πως ο Franco είχε ζητήσει συγγνώμη σε εκείνη "και μερικές άλλες κοπέλες" απ' το τηλέφωνο, και πρότεινε ο Franco να δωρίσει τον μισθό του από το The Disaster Artist στο RAINN.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.