CELEBRITIES

Η Michelle και η Malia Obama πήγαν οι δυο τους ταξίδι


Αφροδίτη Σακκά

17 Ιανουαρίου 2018

20170110-zaf-m67-044.jpg

Η Malia φορούσε ένα πουά φόρεμα από το Urban Outfitters με λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ είχε χτενισμένα τα μαλλιά της σε αλογοουρά. Ενώ το look της ήταν casual και απλό, το look της μαμάς της ήταν πιο προσεγμένο.

Η πρώην πρώτη κυρία φόρεσε ένα γκρι τιραντάκι που συνδύασε με ψηλόμεσο χακί παντελόνι και μία λεπτή, navy ζακέτα. Όσο για τα αξεσουάρ, φόρεσε ένα ζευγάρι μεγάλια γυαλιά ηλίου, χρυσούς κρίκους και διάφορα λεπτά κρεμαστά στον λαιμό. Συμπλήρωσε το look με μία μαύρη δερμάτινη τσάντα, χοντρή κορδέλα στα μαλλιά και σανδάλια.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το δίδυμο μητέρας-κόρης εθεάθησαν στην παραλία με παρέα φίλων -και μερικούς άντρες της Μυστικής Υπηρεσίας. Η Michelle φόρεσε ένα λευκό look, που αποτελούταν από λευκό μπικίνι, σορτσάκι και πουκάμισο, σε συνδυασμό με κρίκους, γυαλιά ηλίου και μπλε μπαντάνα. Η κόρη της φόρεσε ένα φούτερ, γυαλιά ηλίου και μαύρο μαγιό.

Η Μalia ξεκίνησε να φοιτεί στο Harvard πέρυσι το φθινόπωρο, αλλά απ' ότι φαίνεται είχε μερικές μέρες κενές για να απολαύσει με τη μαμά της. Ολόκληρη η οικογένεια Obama βοήθησε την 19χρονη να μετακομίσει στην εστία του πανεπιστημίου, αλλά ο μπαμπάς της έχει δηλώσει πως δεν ήταν εύκολη η αλλαγή για εκείνον: "Ήταν σχεδόν σαν εγχείρηση ανοιχτής καρδιας," είπε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.