CELEBRITIES

Forbes 30 under 30: Αυτά είναι τα νεαρά πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν το 2018


Αφροδίτη Σακκά

22 Ιανουαρίου 2018

063-839987868.jpg

Η λίστα τιμά 300 άτομα κάτω των 30 ετών που έχουν αλλάξει τη βιομηχανία τους -είτε είναι στη τέχνη και τη κουλτούρα, στη τεχνολογία, στα οικονομικά ή την πρωτοπορία. Η ετήσια λίστα αποφασίζεται από ειδικούς και εξαιρετικά επιτυχημένους ανρθώπους, συμπεριλαμβανομένων αυτών για φέτος, την επιχειρηματία Ariana Huffington και τον σκηνοθέτη Edgar Wright.

Μαζί με τη Williams, την Ora και την Brown (που ήταν μία από τα νεότερα ονόματα στη ηλικία των 13), άλλοι Βρετανοί στη λίστα περιλαμβάνουν τους τραγουδιστές Little Mix, Zara Larsson και Dua Lipa, και τους ηθοποιούς Daniel Kaluuya, Hayley Squires και Nathalie Emmanuel. Όσο για τα αστέρια του αθλητισμού, τα ονομάτα των μποξέρ Anthony Joshua, ποδηλάτισσας Laura Kenny και Γάλλου Paul Pogba, βρίσκονται επίσης στη λίστα. 

Όσο για τη μόδα, το 24χρονο μοντέλο της Victoria's Secret, Barbara Palvin, συμπερίφθηκε όπως και η ιδρύτρια της εταιρείας Shrimps, Hannah Weiland.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη λίστα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο ευφυή εμφάνιση της Millie Bobby Brown στο κόκκινο χαλί

[gallery-717317]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.