CELEBRITIES

Η Meryl Streep σπάει κάθε Οσκαρικό ρεκόρ - πόσες υποψηφιότητες συμπληρώνει φέτος;


MMEINTANI

26 Ιανουαρίου 2018

abaca-621693-02287802.jpg

Σε ηλικία 68 ετών, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποψηφιοτήτων για Oscar ενώ έχει πάρει στην αγκαλιά της 3 αγαλματίδια: Αυτό του Β΄ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία Kramer vs. Kramer το 1979, Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου στην ταινία Sophie's Choice το 1982 αλλά και για την ταινία The Iron Lady το 2011. Φέτος είναι υποψήφια για ακόμη μια φορά.  Φέτος φτάνει αισίως την 21η υποψηφιότητα (Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία The Post) - θυμηθείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Oscar

Gallery: Οι πιο δυνατές στιγμές της Meryl Streep στα Oscar

[gallery-427607]

Fun facts για τη Meryl Streep

  1. Το αρχικό της πλάνο ήταν να μπει σε σχολή νομικής, έχασε όμως τη συνέντευξη καθώς την πήρε ο ύπνος. Η ίδια το θεώρησε ως σημάδι και αποφάσισε να κάνει στροφή, ξεκινώντας μαθήματα υποκριτικής στο πανεπιστήμιο του Yale. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
  2. Κέρδισε το πρώτο της Oscar το 1979 για τον ρόλο της στην ταινία Kramer vs. Kramer. Αν αναρωτιέστε πού μπορεί να το φυλάει, μάθετε ότι το ξέχασε την ίδια κιόλας βραδιά μέσα στην τουαλέτα του χώρου της διοργάνωσης!
  3. Είναι γνωστή για την ανάγκη της να ακούει κλασική μουσική όταν μελετά έναν ρόλο, προκειμένου να μπορέσει να τον κάνει δικό της.
  4. Αρχικά είχε αρνηθεί να υποδυθεί τη Margaret Thatcher, καθώς επρόκειτο για μια προσωπικότητα που δεν συμπαθούσε. Μετά από επιμονή όμως της Phyllida Lloyd, η οποία σκηνοθέτησε την ταινία The Iron Lady, δέχτηκε τελικά να ενσαρκώσει τον ρόλο που της χάρισε το 3ο της Oscar.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.