CELEBRITIES

H Kirsten Dunst επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με ένα πορτραίτο για τον οίκο Rodarte


Αφροδίτη Σακκά

31 Ιανουαρίου 2018

000-s42cp.jpg

Θέτοντας τον πήχη αρκετά ψηλά στις πρωτότυπες ιδέες για ανακοίνωση εγκυμοσύνης, η Dunst αγκάλιασε την φουσκωμένη της κοιλιά σε δύο εκπληκτικές φωτογραφίες για την παρουσίαση της νέας collection Rodarte. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά πορτραίτων του οίκου, που περιλαμβάνει ένα εξίσου λαμπερό lineup διασήμων, όπως Rowan Blanchard, Gia Coppola, Tessa Thompson, Grimes, Ava Philippe στο ντεμπούτο της στο modeling και άλλες. 

Παίρνοντας υπόψην το γεγονός πως η Dunst έχει υπάρξει και μούσα και φίλη των σχεδιαστριών του οίκου Rodarte, Laura και Kate Mulleavy για χρόνια, μοιάζει αρκετά κατάλληλη και κομψή επιλογή για να ανακοινώσει τα νέα της εγκυμοσύνης της στον κόσμο. 

Στο πρώτο πορτραίτο, η Dunst φοράει μία ροζ, κόκκινη και λευκή τουαλέτα με κεντήματα, με ένα κόκκινο και ασημένιο φόρεμα από τούλι.

Για το δεύτερο πορτραίτο, η Dunst φόρεσε ένα καμηλό παλτό, με μαύρο φιόγκο γύρω απ' τη λαιμόκοψη.

Το παιδί θα είναι το πρώτο για την Kirsten και τον αρραβωνιαστικό της Jess Plemons. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο του 2017.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kirsten Dunst

[gallery-716883]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.