CELEBRITIES

Οι Spice Girls επανενώνονται, μαζί με τη Victoria Beckham


Αφροδίτη Σακκά

2 Φεβρουαρίου 2018

abaca-330929-009.jpg

Σύμφωνα με την Evening Standard, οι πέντε πρώην bandmates συζητούν περί συνεργασίας σε νέα πρότζεκτ. Προς έκπληξη όλων, αυτό περιλαμβάνει και τη Victoria Beckham, που έχει αποστασιοποιηθεί εμφανώς από το υπόλοιπο group τα τελευταία χρόνια. Πιστεύεται πως κάθε μία τους θα λάβει έσοδα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων από το reunion.

O Dan Wootton της The Sun, ανέφερε πως η Mel B πετάει σήμερα από το Los Angeles για μία συνάντηση με τη Beckham, την Emma Bunton, τη Mel C και τη Geri Horner. Οι φήμες λένε για ένα άλμπουμ με τα μεγαλύτερα hits του συγκροτήματος και ένα τηλεοπτικό talent show -αλλά όχι συναυλίες και περιοδείες. Σύμφωνα με τον Wootoon, η Beckham συμφώνησε να πάρει μέρος σε όλα αλλά χωρίς να τραγουδήσει.

Η τελευταία φορά που το συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή ήταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012 στο Λονδίνο. 

 

Gallery: Δείτε το στιλιστικό μυστικό στις εμφανίσεις της Victoria Beckham

[gallery-716262]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.