CELEBRITIES

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπε η Alicia Vikander στον πρίγκιπα William όταν τον συνάντησε


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2018

000-so36s.jpg

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός είπε στο Νορβηγό παρουσιαστή Fredrik Skavlan πως το πρώτο πράγμα που είπε στον πρίγκιπα William (όπως αναφέρει το Hello!) ήταν: "Έχω δει το The Crown". (Σειρά του Netflix για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β').

Συνέχισε λέγοντας: "Ήταν όντως το πρώτο πράγμα που αρχίσαμε να συζητάμε με τον William. Απ' ότι φαίνεται είναι fan του Game of Thrones, όπως μου είπαν." Η 29χρονη που είχε ως συνοδό στο δείπνο τον πρωθυπουργό Stefan Löfven -εξομολογήθηκε πως ήταν τόσο αγχωμένη για το πρωτόκολλο που δεν τόλμησε καν να πιει νερό όταν κάθισαν οι καλεσμένοι. "Καθόμουν και κοιτούσα γύρω μου," θυμάται η Vikander. "Υπέθεσα πως έπρεπε να περιμένουμε, αλλά πεινούσα πολύ".

"Κανονικά αν είστε πάνω από 10 άτομα επιτρέπεται να αρχίσετε να τρώτε, αλλά κανείς δεν το έκανε οπότε κρατήθηκα. Δεν ήπια ούτε μία γουλιά νερό γιατί σκέφτηκα 'Όχι, απλά θα περιμένω.'' Ο ηθοποιός Stellen Skarsgard καθόταν δίπλα στη Kate, ενώ η Vikander κάθισε δίπλα στον William. 

Δείτε στη gallery την κομψή εμφάνιση της Kate Middleton στα χιόνια

[gallery-718177]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.