CELEBRITIES

Μηνύματα αγάπης από την SJP και την Cynthia Nixon προς την Kim Cattrall


TSVIGKOU

7 Φεβρουαρίου 2018

friendsweb.jpg

Μπορεί η Kim Cattrall να έχει έρθει σε διαφωνία με τις συμπρωταγωνισίτριές της από την ταινία "Sex and theCity", ωστόσο η Sarah Jessica Parker και η Cynthia Nixon φέρθηκαν όπως έπρεπε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της, που έχασε τον αδερφό της, Christopher Cattrall.

Τη Δευτέρα η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο αδερφός της έφυγε από τη ζωή. Λίγες ημέρες πριν είχε ζητήσει βοήθεια από τους fans στα social media, να τη βοηθήσουν στον εντοπισμό του, καθώς ο ίδιος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι.

Η Sarah Jessica Parker μόλις έμαθε για την απώλεια, έστειλε την αγάπη στην Kim. Σχολίασε στην ανάρτηση που είχε κάνει για το χαμό του αδερφού της "Αγαπημένη Kim, την αγάπη και τα συλλυπητήριά μου σε εσάς και την οικογένειά σας και ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του αδερφού σου".

Ακολούθησε και το σχόλια της Cynthia Nixon, "Hey Kim, τόσο άσχημα νέα. Πραγματικά στεναχωριέμαι που τα ακούω. Σου στέλνω την αγάπη μου".

Λίγες ώρες μετά η Kim ευχαρίστησε τους πάντες για τα μηνύματα και ξεχωριστά τις συμπρωταγωνίστριές της, μέσα από το twitter.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους fans, τους φίλους μου και τους συναδέλφους μου από το #SexandtheCity για την τρομερή υποστήριξη προς εμένα και την οικογένειά μου, τις τελευταίες 72 ώρες".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.