CELEBRITIES

Πώς ο Leonardo Di Caprio και η Kate Winslet έσωσαν τη ζωή μίας γυναίκας


7 Φεβρουαρίου 2018

20160228-sha-z03-634.jpg

Έπειτα από μήνες ακτινοβολιών και χημειοθεραπείας, και αφού βρέθηκαν νέοι όγκοι στον εγκέφαλό της, ξεκίνησε ανοσοθεραπεία σε μια κλινική της Γερμανίας. Χωρίς να μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, καθώς η κάθε θεραπεία από τις έξι που απαιτούνταν κόστιζε 98.000 δολλάρια, αναζήτησε βοήθεια στο GoFundMe, μια ιστοσελίδα στην οποία ο καθένας μπορεί να ζητήσει οικονομική βοήθεια –εάν βρίσκεται σε ανάγκη.

Έχοντας χάσει τη μητέρα της από την ίδια μορφή καρκίνου ένιωσε πως έπρεπε να βοηθήσει. Μέσα σε λίγους μήνες, η διάσημη ηθοποιός βοήθησε τη Gemma να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό το οποίο, όμως, δεν επαρκούσε. Έτσι σκέφτηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια και δεν υπήρχε κάποιος πιο κατάλληλος από το φίλο της, Leonardo DiCaprio. Η ιδέα των δείπνων ήταν δική του, και μαζι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1.35 εκατομμύρια δολλάρια τα οποία μοιράστηκαν εξίσου στη σελίδα της 28χρονης και το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ο ίδιος διατηρεί. Τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για να βοηθήσουν περισσότερους καρκινοπαθείς στο μέλλον.

«Τώρα μπορώ να ιδρύσω ένα νέο οργανισμό, ο οποίος θα λειτουργήσει με τη βοήθεια της Gemma  και θα παρέχει βοήθεια αποκλειστικά σε όσους βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνη», δηλώνει η Winslet. Με τέτοιου είδους δράσεις, οι δυο σταρ δείχνουν ότι είναι πολλά παραπάνω από καλοί ηθοποιοί και δικαίως είναι από τους αγαπημένους μας.

 

Gallery: Δείτε επίσης ένα makeup look της Kate Winslet που μας εντυπωσίασε

[gallery-718026]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.