CELEBRITIES

H πριγκίπισσα Victoria της Σουηδίας και μικρή της κόρη ποζάρουν με ίδια outfits


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2018

victoria.jpg

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Στοκχόλμη στις 10 Δεκεμβρίου, την μέρα των βραβείων Nobel, αλλά δημοσιεύθηκε σήμερα με αφορμή τα 200 χρόνια της Σουηδικής μοναρχίας, όπως αναφέρει το People.

H πριγκίπισσα Victoria, ετών 40, φόρεσε καρφίτσες με εμβλήματα και μία τελετουργική σάρπα πάνω από τη μπλε τουαλέτα της με ψηλή λαιμόκοψη. Στο κεφάλι της φορούσε την σουηδική τιάρα Aquamarine Kokoshnik, που περιλαμβάνει σειρές από λεπτεπίλεπτα διαμάντια και μεγάλες πέτρες ακουαμαρίνης πολλών καρατίων, σύμφωνα με το People.

Η πεντάχρονη Estelle, δεν φοράει κανένα έμβλημα, αλλά δείχνει αξιολάτρευρη σε ένα μπλε φόρεμα με γιακά, κάλτσες με βολάν και παπούτσια Mary Jane. Σύμφωνα με την παράδοση Bernadotte, θα πρέπει να περιμένει μέχρι να γίνει 18 για να φοράει τιάρες όπως η μητέρα της, αναφέρει το People.

Οι βασιλική οικογένεια της Σουηδίας πρόσφατα φιλοξένησε τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, κατά τη διάρκεια της βασιλικής τους περιοδείας την προηγούμενη εβδομάδα. Οι δραστηριότητές τους περιλάμβαναν ένα παιχνίδι χόκεϊ, ένα γεύμα στο παλάτι και ένα δείπνο black-tie με Σουηδούς VIPs. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήπιαν επίσης τσάι με την πριγκίπισσα Estelle και τον μικρό της αδερφό, τον πρίγκιπα Oscar, 1 έτους, πριν φύγουν απ' την πόλη.

Η πριγκίπισσα Victoria και η μικρή πριγκίπισσα Estelle έχουν κάνει κι άλλες υπέροχες εμφανίσεις, που μπορείτε να δείτε στη gallery:

[gallery-718206]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.