CELEBRITIES

O Tyga ζήτησε τεστ πατρότητας για την κόρη της Kylie Jenner


The Jennettes

8 Φεβρουαρίου 2018

063-678109096.jpg

Ναι, καλά διαβάσατε. Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, η Kylie και ο Tyga χώρισαν πριν σχεδόν εννέα μήνες, με την Jenner να κάνει σχέση με τον Travis Scott (και υποτιθέμενο πατέρα της Stormi) λίγο μετά.

Φαίνεται όμως πως ο Tyga είναι πεπεισμένος πως οι κοντινές ημερομηνίες μπορεί να σημαίνουν πως είναι εκείνος ο βιολογικός πατέρας ης Stormi. "Ο Tyga θέλει τεστ DNA γιατί πραγματικά πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση το παιδί να είναι δικό του," είπε μία πηγή κοντινή στον ράπερ στο Radar Online.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tyga εξέφρασε τη πεποίθησή του πως μπορεί να είναι ο πατέρας της Stormi. Όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο, οι fans ρώτησαν τον Tyga σε ένα εμπορικό κέντρο για το τι σκέφτεται περί του θέματος και εκείνος απάντησε: "Αυτό είναι το παιδί μου". 

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα πως ο Tyga ήταν "πολύ συναισθηματικός" για τη γέννηση της Stormi. "Έχει πολλές ερωτήσεις και κυρίως αναρωτιέται αν υπάρχει περίπτωση το παιδί να είναι δικό του," είπε μία πηγή στο Hollywood Life.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.