CELEBRITIES

H Meghan Markle βγαίνει κρυφά από το παλάτι και κυκλοφορεί στο Λονδίνο


The Jennettes

8 Φεβρουαρίου 2018

000-x194n.jpg

"Αν κάποιος ψάξει μπορεί να δει την Kate κάθε μέρα," εξηγεί μία άλλη πηγή. "Αλλά η Meghan και ο Harry έχουν πάει την ιδιωτικότητά τους σε άλλο επίπεδο. Αλλάζουν αμάξια όλη την ώρα, η Meghan χρησιμοποιεί διαφορετικές μεταμφιέσεις, καπέλα. Έχουν υπάρξει εξαιρετικά έξυπνοι έτσι ώστε μπορούν να μπουν και να βγουν χωρίς να τους δουν. Το αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά από τον William και την Kate."

Σε ό,τι αφορά τα μέρη που αρέσουν στη Meghan στο Λονδίνο, η ηθοποιός είναι απ' ό,τι φαίνεται μεγάλη fan του Whole Foods -και των acai bowls, συγκεκριμένα- που βρίσκεται απέναντι από το παλάτι, σύμφωνα με το E!. Εκείνη και ο Harry βγαίνουν συχνά για φαγητό στο Dean Street Townhouse δίπλα στο Soho House, ένα ιδιωτικό club μόνο για μέλη σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες στο Λονδίνο.

Στη Markle αρέσει επίσης το εστιατόριο Bocca di Lupo, ένα ιταλικό εστιατόριο στο Soho του Λονδίνου, όπως αναφέρει το E!, και οι fans της λένε πως την έχουν δει και στο Kensington Flower Corner να αγοράζει φρέσκα μπουκέτα λουλούδια. Οι ροζ παιώνιες είναι το αγαπημένο της λουλούδι για να διακοσμεί το Nottingham Cottage.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Meghan Markle φόρεσε κοστούμι για την πρώτη της βραδινή εμφάνιση 

[gallery-718192]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.