CELEBRITIES

Το ψέμα που είπε ο Donald Trump για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Melania


Αφροδίτη Σακκά

9 Φεβρουαρίου 2018

000-yu7d9.jpg

Ο Trump είχε περηφανευτεί για μία υποτιθέμενη έκπτωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων που είχε πάρει για το δαχτυλίδι της Melania, το οποίο είχε τιμή 1,5 εκ., γιατί "μόνο ένας ανόητος θα έλεγε 'Όχι, ευχαριστώ, θέλω να πληρώσω ακόμα ένα εκατομμύριο για ένα δαχτυλίδι." Ο Trump είχε πει επίσης στο "At Celebrity Nuptials to Die for, Vendors Give Themselves Away," πως μπόρεσε να πάρει αυτή τη τόσο καλή τιμή επειδή το όνομα Trump κουβαλάει πολύ κύρος. "Κυριολεκτικά, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε από τις φωτογραφίες στα λουλούδια στο φαγητό στα jets στο αεροδρόμιο στα διαμάντια," ανέφερε ο Trump. "Και για κάθε αντικείμενο, υπάρχουν πέντε άνθρωποι που θέλουν να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουν τίποτα, αλλά θέλουν αναγνώριση".

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Melania Trump. Πηγή: www.visualhellas.gr

Ωστόσο, σχεδόν 13 χρόνια από εκείνη τη συνέντευξη, ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Graff Diamonds, Laurence Graff, δήλωσε στο Forbes πως η Λονδρέζικη εταιρεία "δεν κάνει χάρες". "Δεν πουλάμε αντικείμενα για την αξία της δημοσιότητας," είπε ο CEO της Graff, Nicholas Paine. Μία τρίτη ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε πως ο Trump "πλήρωσε [το δαχτυλίδι] όλο το ποσό και πλήρωσε άμεσα".

Η Graff Diamonds πούλησε στον Trump και ένα άλλο δαχτυλίδι, 25 καρατίων, για τη 10η επέτειο του ζευγαριού, που κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πλήρωσε ολόκληρο το ποσό και για εκείνο το δαχτυλίδι, σύμφωνα με το Forbes.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.