CELEBRITIES

Ο λόγος που η Kate Middleton δεν μπορεί να βγάλει το παλτό της σε δημόσιο χώρο


Αφροδίτη Σακκά

9 Φεβρουαρίου 2018

043-dpa-pa-180131-99-883121-dpai10082.jpg

Το επίσημο βασιλικό πρωτόκολλο ορίζει η Middleton να φοράει πάντα το παλτό της όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, αφού το να το έβγαζε θα χαρακτηριζόταν ως "όχι θηλυκό", αναφέρει το Harper's Bazaar. Οι ίδιοι κανόνες απαιτούν η δούκισσα του Cambridge να φοράει πάντα λεπτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος και να μην έχει γυμνά πόδια, ενώ απαγορεύει τα ατημέλητα μαλλιά, τις κοντές φούστες και το έντονο βερνίκι νυχιών. 

Η Middleton, επίσης, δεν φοράει ποτέ πλατφόρμες επειδή, σύμφωνα με το Vanity Fair, η βασίλισσα "δεν είναι fan τους" και κρατάει πάντα μικρή τσάντα έτσι ώστε να μην δίνει το χέρι στο κοινό, κάτι το οποίο απαγορεύει το πρωτόκολλο.

Ο William Hanson, ειδικός στις εθιμοτυπίες, δήλωσε στη Daily Mail τον Ιανουάριο: "Η δούκισσα του Cambridge μπορεί να προτιμήσει να μην δώσει το χέρι σε συγκεκριμένους ανθρώπους -αλλά υπάρχουν τρόποι να το κάνει, όπως κάνουν και η βασίλισσα και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, διαλέγοντας ένα clutch αντί για τσάντα με λουράκι." Συνέχισε, λέγοντας: "Το πρωτόκολλο λέει πως δεν δίνεις το χέρι σου σε οποιοδήποτε μέλος της βασιλικής οικογένειας εκτός κι αν το δώσουν εκείνοι πρώτοι".

Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που το στιλ της Meghan Markle έχει ταρακουνήσει το Παλάτι, το οποίο πλέον στέλνει δελτία τύπου με τις μάρκες από τα ρούχα που φοράει η μέλλουσα πριγκίπισσα. Ανάμεσα στα ατημέλητα μαλλιά, τις τσάντες που αφήνουν τα χέρια της ελεύθερα και τα προσιτά της outfits, η Markle φαίρνει ένα νέο look στο παλάτι.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.