CELEBRITIES

Κάποιος έστειλε ένα φάκελο με μυστηριώδη άσπρη σκόνη στη σύζυγο του Donald Trump Jr


Αφροδίτη Σακκά

13 Φεβρουαρίου 2018

abaca-578890-012.jpg

Η Vanessa Trump, 40, άνοιξε το γράμμα που είχε παραλήπτη τον γιο του προέδρου της Αμερικής τη Δευτέρα το πρωί στο διαμέρισμά τους στο Μανχάταν, όπως αναφέρει η έρευνα. Κάλεσε το 911 και είπε πως έβηχε και είχε ζαλάδα, όπως αναφέρουν οι αρχές.

Ο οργανισμός Trump δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο περί του γεγονότος, ενώ ντεντέκτιβ από το τμήμα πληροφοριών του αστυνομικού τμήματος και πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας συνεχίζουν την έρευνα.

Η Vanessa Trump, πρώην μοντέλο και ο Donald Trump Jr. έχουν πέντε παιδιά, κανένα απ' τα οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό.

Τον Μάρτιο του 2016, αστυνομική και πράκτορες του FBI ερεύνησαν ένα απειλητικό γράμμα που είχε σταλεί στο διαμέρισμα του αδερφού του Donald Trump, Eric, το οποίο επίσης περιλάμβανε μία άσπρη σκόνη που αποδείχθηκε πως ήταν ακίνδυνη. Φάκελοι με λευκή σκόνη είχαν σταλεί και στο Trump Tower που λειτουργούσε ως τα κεντρικά γραφεία για την καμπάνια του Trump.

Οι ψεύτικες επιθέσεις με άσπρη σκόνη βασίζονται σε φόβους που χρονολογούνται από το 2001, όταν γράμματα που περιλάμβαναν θανατηφόρο άνθρακα είχαν σταλεί σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς και στα γραφεία δύο γερουσιαστών των ΗΠΑ. Τα συγκεκριμένα γράμματα σκότωσαν πέντε ανθρώπους.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Melania Trump απέρριψε ξανά τον Donald Trump μπροστά στις κάμερες

[gallery-718205]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.