CELEBRITIES

Το ατύχημα της Kendall Jenner στα Fashion Media Awards


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2018

21827094-122675558390677-6001810921750528000-n.jpg

Στο επεισόδιο που γυρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, η 22χρονη ανακοίνωσε ότι ήταν πολύ κοντά στο να μη φορέσει τίποτα σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση μόδας.

Κατά τα  Fashion Media Awards η Kendall φορούσε ένα μαύρο φόρεμα Giambattista Valli με έναν ώμο, παρόμοιο με εκείνο που φορούσε στις Χρυσές Σφαίρες φέτος.

Δείτε παρακάτω την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες:

[gallery-718092]

Ωστόσο, στο επεισόδιο KUWTK, είδαμε ότι η Kendall όταν έφτασε στο green room, του ξενοδοχείου "Four Seasons Hotel" είπε χαρακτηριστικά: "Το φόρεμά μου έσπασε." Το φερμουάρ είχε σπάσει, λίγα λεπτά πριν την εμφάνισή της.

Εκείνη τη στιγμή η Marni, η στιλίστρια της Kendall, η οποία συνεργάζεται και με την Beyonce, έβαλε το χέρι της και απέφυγε την καταστροφή.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

Ένα στιγμιότυπο που η Kendall μοιράστηκε με τους followers της, στο instagram, ωστόσο ελάχιστοι κατάλαβαν ότι θα έμενε χωρίς φόρεμα τελευταία στιγμή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.