CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux μόλις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους


MMEINTANI

16 Φεβρουαρίου 2018

20170226-zaa-a123-929.jpg

Η είδηση του χωρισμού της διάσημης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού από τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγο, μέσα από ένα επίσημο statement του ζευγαριού προς τα media.

"Κανονικά θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς να το μάθει κανείς, γνωρίζοντας όμως ότι η βιομηχανία των media δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να κάνει εικασίες, θελήσαμε να επικοινωνήσουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί σχετικά με εμάς, το οποίο δεν θα έχει διαρρεύσει από εμάς, πρόκειται για επιστημονική φαντασία. Πάνω από όλα, θέλουμε να διατηρήσουμε τον σεβασμό και τη βαθιά αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον".

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

Η Jennifer και ο Justin γνωρίστηκαν το 2011, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και μετρούν μόνο δύο χρόνια ως παντρεμένοι. Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, οι θεωρίες περί επανασύνδεσης με τον επίσης προσφάτως χωρισμένο Brad Pitt έχουν ήδη πάρει φωτιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.