CELEBRITIES

Η δήλωση της Elizabeth Hurley για τον ανήλικο γιο της έχει προκαλέσει σάλο


17 Φεβρουαρίου 2018

lizdamien15609.jpg

Σύμφωνα με όλα τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της Βρετανίας, η αποκάλυψη για τον 15χρονο προσωπικό φωτογράφο της μαμάς Λιζ, ήρθε από την ίδια. «Σίγουρα», είπε η 52χρονη ηθοποιός, «μου έχει βγάλει αρκετές, αλλά έχω και άλλους φίλους που βασανίζω για να μου βγάλουν μερικές ακόμη».

Οι καλύτερες φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται κατά κόρον με μικροσκοπικά μπικίνι (και άλλες «υποψίες ρούχων»), ανεβαίνουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ήδη μετρά 823.000 πιστούς  followers.

 

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πόσες από τις σέξι πόζες της μαμάς του έχει τραβήξει ο 15χρονος Ντέμιαν,  η Λιζ πάντως δηλώνει περήφανη για ορισμένες εξ αυτών, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι οφείλονται στη φωτογραφική δεινότητα του γιου της!

Τα σχόλια σε Facebook και Twitter έχουν εν τω μεταξύ πάρει φωτιά: «Δεν είναι δυνατόν μία μητέρα να ποζάρει αισθησιακά -χωρίς σχεδόν καθόλου ρούχα- μπροστά στον έφηβο γιο της», τονίζουν κάποιοι. «Είναι δυνατόν να βάζει τον 15χρονο γιο της να της βγάζει τέτοιους είδους φωτογραφίες;» αναρωτιούνται άλλοι. «Είναι πραγματικά ντροπή!», εκτιμούν ορισμένοι που δηλώνουν προσβεβλημένοι ως γονείς από την αποκάλυψη της Χάρλεϊ, χαρακτηρίζοντας ανάρμοστο μια μητέρα να ποζάρει συνεχώς ημίγυμνη για τον έφηβo γιο της.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.