CELEBRITIES

Η προκλητική συμπεριφορά του Donald Trump προς την Oprah Winfrey


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2018

donald.jpg

"Μόλις είδα μια πολύ ανασφαλή Oprah Winfrey, την οποία γνώριζα κάποια στιγμή πολύ καλά, να παίρνει συνέντευξη σ’ ένα πάνελ ατόμων στο 60 Minutes. Οι ερωτήσεις ήταν μεροληπτικές και τα δεδομένα λάθος. Ελπίζω να κατεβεί υποψήφια ώστε να εκτεθεί και να ηττηθεί, όπως όλοι οι άλλοι", έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter του.

 

Στη συνέντευξή της η Oprah ξεκίνησε λέγοντας ότι ένα χρόνο μετά την προεδρία του Trump, οι Αμερικανοί είναι ακόμα διχασμένοι και δεν είναι καθόλου πρόθυμοι συχνά να ακούπεις τι έχει να τους πει η άλλη πλευρά".

Όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν δεν την ενδιαφέρει να γίνει πρόεδρος της Αμερικής, δεν είναι στο DNA της όπως είπε χαρακτηριστικά. Σε αυτή τη συνέντευξη είπε χαρακτηριστικά "Ποτέ δε με ένοιαζε τι θα πουν οι άλλοι για το αν πρέπει να κάνω κάποια κίνηση. Δεν θα το ήξερα από μόνη μου; Αν ήθελε ο Θεός να κατέβω υποψήφια δεν θα μου το έλεγε; Δεν άκουσα καμία τέτοια φωνή. Νιώθω ότι ως άτομο προβεβλημένο και με επιρροή σ’ αυτή τη χώρα είμαι υποχρεωμένη να προωθήσω τη δικαιοσύνη και την καλοσύνη. Αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να μπω στην πολιτική".

 

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το στιγμιότυπο που η Melania απορρίπτει τον Donald Trump, μπροστά στις κάμερες:

[gallery-718205]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.