CELEBRITIES

H Brooke Shields μοιράστηκε μία "αγνή στιγμή" της με την Paris Jackson


The Jennettes

22 Φεβρουαρίου 2018

063-843908236.jpg

Η Shields γνώρισε πρώτη φορά την Paris όταν η κόρη του βασιλιά της ποπ ήταν ακόμη μωρό. Ωστόσο, η Shields της συστήθηκε ξανά στο show του Calvin Klein στo New York Fashion Week το 2017.

"Γυρνάει και μου λέει, 'Είσαι φίλη του μπαμπά μου," θυμάται η Shields. H ηθοποιός τότε της απάντησε, "Ναι είμαι" και μοιράστηκε μία γλυκιά στιγμή με την Paris. "Tότε περίμενα λίγο και την κοίταξα και της είπα 'Μου λείπει πραγματικά ο μπαμπάς σου." Και με κοίταξε και μου είπε, 'Κι εμένα'", ανέφερε η Shields. "Και ήταν μία τόσο αγνή στιγμή".

Ως παιδιά που μεγάλωσαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, η Shields και ο Jackson δημιούργησαν έναν δυνατό δεσμό. Ενώ οι φήμες για ενδεχόμενη ρομαντική σχέση μεγάλωναν, η Shields ισχυρίστηκε πως "δε συνέβη τίποτα ερωτικό". 

"Φυσικά αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά δε συνέβη τίποτα ερωτικό," έγραψε στο βιβλίο της There Was a Little Girl, όπως αναφέρει το People. "Του έλεγα, 'Έλα, σε παρακαλώ, άστο'. Ήταν σαν ένα παιδί που σε ρωτούσε [για τις σχέσεις και τον ρομαντισμό]. Κανείς δεν του έλεγε και δεν του μάθαινε αυτά τα πράγματα και ήταν τρομοκρατημένος. Ήταν τρομοκρατημένος και κάπως παιδικός."

Ωστόσο, η Shields είχε πει στο Rolling Stone πως ο τραγουδιστής της είχε ζητήσει να παντρευτούν πάνω από μία φορά. "Του έλεγα, 'Με έχεις για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου, δε χρειάζεται να με παντρευτείς, θα συνεχίσω να κάνω τη ζωή μου και να έχω τον δικό μου γάμο και τα δικά μου παιδιά και εσύ θα με έχεις πάντα,'" είπε στο περιοδικό. "Νομίζω πως τον έκανα να χαλαρώνει. Δεν ήθελε να χάνει πράγματα που σήμαιναν κάτι για εκείνον."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.