CELEBRITIES

Όλες οι αποκαλύψεις που έχει κάνει η Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της


25 Φεβρουαρίου 2018

043-dpa-pa-0945-90694949.jpg

 

 

Καταρχάς, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αλλαγές που προκλήθηκαν στο σώμα της. Εκφράζει στο Twitter τις ανησυχίες της για θέματα όπως οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα, που απασχολούν πολλές μέλλουσες μαμάδες, και δίνει αφορμή σε όλες να ταυτιστούν μαζί της. «Καλημέρα! Έχει παρατηρήσει καμία που είναι έγκυος ή έχει παιδιά ότι το πρωί η κοιλία είναι μικρή και όσο περνάει η μέρα γίνεται όλο και μεγαλύτερη; LOL ψάχνω μία φίλη», έγραψε χθες στο Twitter.

 

 «Τώρα έχω κυτταρίτιδα στα πόδια μου! Όμορφα! Όμορφα! “Η εγκυμοσύνη μπορεί να κάνει την κυτταρίτιδα να φαίνεται χειρότερη για λίγο, επειδή το βάρος που παίρνεις εκείνη την περίοδο την κάνει πιο εμφανή” »

Έχει, ακόμα, αναφερθεί στα προβλήματα της σεξουαλικής της ζωής με το σύντροφό της. Στην αρχή κυλούσε φυσιολογικά, όμως όσο προχωράει η εγκυμοσύνη, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο άβολη γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη ελευθερία κινήσεων. «Πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε.

 

 

 

Η εμμονή της 33χρονης Kardashian με τη γυμναστική είναι γνωστή σε όλους. Ανυπομονεί να επιστρέψει στο προ-εγκυμοσύνης πρόγραμμά της, ενώ για κίνητρο έχει τις φωτογραφίες της με μαγιό από το καλοκαίρι που πέρασε.

 

«Τώρα ψάχνω στο Google εικόνες από το σώμα μου πριν μείνω έγκυος και ανυπομονώ να γυρίσω στη γυμναστική μου και στο παλιό μου σώμα. Κοίτα να δεις.»

Η μάχη με το φαγητό είναι ένα ακόμα θέμα στο οποίο αναφέρεται συχνά. Προσπαθεί να τα τρώει όλα, με μέτρο, αλλά δε δίστασε να μοιραστεί με 30 εκατομμύρια followers ότι μία μέρα ξεπέρασε τα όρια. 

 

«Σήμερα για μεσημεριανό έφαγα μία σαλάτα και ΤΡΙΑ μπολ δημητριακά. Δεν είχα τον έλεγχο στην κουζίνα.»

Η αγαπημένη Kardashian μίλησε πρόσφατα και για τις δυσκολίες του να έχεις τόσο μεγάλη οικογένεια. Τόσο η Kim όσο και η Kourtney της δίνουν υπερβολικά πολλές συμβουλές, κάτι που, όπως δήλωσε, είναι ενοχλητικό. «Δεν είναι τι λες, είναι πώς το λες», μας λέει, και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι εννοεί.

Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres εκμυστηρεύτηκε στους θαυμαστές της ότι, μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να μάθουν όλοι ότι είναι έγκυος, ένιωθε πολύ άβολα. «Ελπίζω μόνο, τωρα να φαίνεται ότι είμαι έγκυος και όχι απλώς χοντρή», είπε αστειευόμενη, ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι λαχανιάζει ακόμα και με το αργό περπάτημα.

Πάντως, το ότι η Khloe αποκαλύπτει τα πάντα χωρίς ίχνος ανασφάλειας είναι ένας από τους λόγους που τη συμπαθούμε λίγο περισσότερο - και περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειάς της!

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.