CELEBRITIES

Η Kim Kardashian έκανε την πιο γλυκιά αποκάλυψη για το νέο της μωρό


25 Φεβρουαρίου 2018

063-597564796.jpg

Οι μόνες εικόνες που έχουμε είναι από το βίντεο της Kylie για τη δική της κόρη, όπου εμφανίζεται για μερικά δευτερόλεπτα, και από ελάχιστες paparazzi φωτογραφίες. Η 33χρονη παίρνει το χρόνο της  και αποκαλύπτει σιγά σιγά λεπτομέρειες για το μωρό της, προστατεύοντάς το όσο μπορεί. Όσο για εμάς, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα – κι ας είναι μαζί μας μόνο ένα μήνα!

 

 

 

Έτσι, ένας χρήστης του Twitter τη ρώτησε ευθέως για τα νέα της μικρής, και η απάντηση της διάσημης reality σταρ έκανε την καρδιά μας να σκιρτήσει λίγο.

 

 

«Η πιο γλυκιά! Το καλύτερο μωρό! Μοιάζει λίγο με τη North και λίγο με τον Saint αλλά έχει και δικά της χαρακτηριστικά», έγραψε.

 

 

Αν βασιστούμε στις δηλώσεις που έχει κάνει για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, περιμένουμε πως η Chi θα είναι γλυκιά σαν τον αδελφό της και, ακολουθώντας τα χνάρια της North, θα έχει τρέλα με το makeup, τα ζώα και τα γλυκά – ποια δεν έχει, άλλωστε;

 

Gallery: Δείτε επίσης την Kim Kardashian μαζί με τον Kanye West

[gallery-716930] 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.