CELEBRITIES

Οι δηλώσεις της Monica Lewinsky 20 χρόνια μετά το σκάνδαλο


26 Φεβρουαρίου 2018

abaca-489199-051.jpg

Αναλογιζόμενη όσα συνέβησαν τότε, καταλήγει στο ότι αυτή της η εμπειρία ήταν ένας από τους λόγους που, από το 1998, πραγματοποιήθηκαν θεμελιώδεις αλλαγές στην κοινωνία μας. «Σήμερα, που είναι ο δεύτερος χρόνος προεδρίας του Donald Trump και βρισκόμαστε σε έναν μετά-Cosby-Ailes-O’Reilly-Weinstein-Spacey κόσμο, τα πράγματα αλλάζουν ξανά», γράφει στο άρθρο της για το τεύχος Μαρτίου του Vanity Fair.

Χωρίς το κίνημα #MeToo, το μόνο μέσο που - κατά τη γνώμη της - μπορεί να κάνει τη διαφορά, ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη σχέση της με τον Clinton θα είχε παραμείνει ο ίδιος. «Τώρα βλέπω πόσο προβληματικό ήταν», δηλώνει. «Έχω φτάσει σε σημείο να αναρρωτιέμαι εάν υπήρχε ή όχι κοινή συναίνεση».

Συνεχίζει εξηγώντας ότι οι γυναίκες οι οποίες μίλησαν δημόσια για παρενόχληση που δέχτηκαν από άτομα με μεγάλη εξουσία την έχουν βοηθήσει πολύ – άλλωστε το μόνο που προσφέρει η σιωπή, είναι την προστασία στους ισχυρούς άνδρες, όπως αναφέρει στο Vanity Fair.

Κλείνει το κείμενό της γράφοντας πως, μετά από όσα έγιναν και κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, της έρχεται διαρκώς στο μυαλό η μεξικάνικη παροιμία «Προσπάθησαν να μας θάψουν, αλλά δεν ήξεραν πως ήμασταν σπόροι».

Gallery: Δείτε επίσης γιατί οι ψηφοφόροι της Hilary Clinton επέλεξαν να φορέσουν λευκό

[gallery-714002]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.