CELEBRITIES

Η Μelania Trump απασφάλισε


28 Φεβρουαρίου 2018

000-yv2sz.jpg

Όταν, το 2017, έγινε Πρώτη Κυρία, έδειξε από την αρχή την αντισυμβατικότητά της – δεν ακολούθησε το σύζυγό της στο Λευκό Οίκο παρά έξι μήνες αργότερα, καθώς αποφάσισε να μείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει το σχολικό έτους του γιου τους. Ασχολήθηκε ενεργά με το ρόλο της, δίνοντας μεγάλη σημασία στο εκπαιδευτικό σύστημα, και συνόδευε παντού τον Πρόεδρο.

Όλα μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, που οι φήμες για παράνομες σχέσεις του Trump άρχισαν να οργιάζουν. Τα πρώτα δημοσιεύματα αφορούσαν εκείνον και μία πορνοστάρ, τη Stormy Daniels. Tότε, για πρώτη φορά στα χρονικά και σπάζοντας μία μακροχρόνια παράδοση, η Melania πήγε με ξεχωριστό αυτοκίνητο στο Καπιτώλιο τη νύχτα της ομιλίας του.

Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως, αυτή τη φορά για το σύζυγό της και την playmate Karen McDougal. Έχοντας φτάσει κοντά στο να ξεπεράσει τα όριά της, παρέκαμψε το πρόγραμμά της και, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, έφτασε με διαφορετική αυτοκινητοπομπή από το Λευκό Οίκο στη βάση St. Andrews. Απέφυγε, με αυτόν τον τρόπο, να περπατήσει δίπλα στον Πλανητάρχη στο προεδρικό ελικόπτερο.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν αποκαλύφθηκε πως πήρε 130.000 δολάρια από το δικηγόρο του Donald. Έτσι, αποφάσισε να μην τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στην Ελβετία, επικαλούμενη την κακή οργάνωση του προγράμματός της.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι η τροπή που έχει πάρει η ζωή της Melania Trump, δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν. Έχουν αλλάξει τόσα σε ένα μόνο χρόνο – και το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένουμε πόσα τελικά θα παραμείνουν όπως τα ήθελε, στα επόμενα 3 χρόνια προεδρίας του συζύγου της.

Gallery: Δείτε επίσης τις καλύτερες εμφανίσεις της Melania Trump

[gallery-717807]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.