CELEBRITIES

H Naomi Campbell φωτογραφίζεται topless και είναι ακριβώς ό,τι περιμέναμε


The Jennettes

1 Μαρτίου 2018

abaca-622177-030.jpg

Όλοι αναζητούσαν αυτόν που πόζαρε δίπλα της, μέχρι και πριν λίγες ώρες που κυκλοφόρησε ολόκληρο το εξώφυλλο. Μέσα στη συνέντευξη, με τίτλο "Φυλή, εξ, Αγάπη και Δύναμη: Όταν η Naomi γνώρισε τον Skepta" το μοντέλο και ο ράπερ μιλούν για την φιλία τους, και συζητούν θέματα όπως το κίνημα #MeToo και τον Donald Trump -αλλά δεν αναφέρουν τίποτα περί ερωτικής σχέσης.

Ωστόσο, οι φήμες πως οι δύο τους είναι ζευγάρι έχουν ξεκινήσει από τότε που γνωρίστηκαν, τον Νοέμβριο του 2016, στα British Fashion Awards. Πρόσφατα εμφανίστηκαν μαζί στο Paris Fashion Week και πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φοράει ένα μποξεράκι, ενώ ο Skepta ήταν σχεδόν γυμνός -αργότερα την διέγραψε. 

Βέβαια, οι φωτογραφίες στο GQ φαίνεται να είναι μία αναπαράσταση του επαγγελματικού τους δεσμού, αφού η Campbell φοράει ένα μποξεράκι από την συλλογή του Skepta, MAINS, μία συλλογή για την οποία ο Skepta είχε ζητήσει τη συνεργασία της Campbell. 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Naomi Campbell επέστρεψε στην πασαρέλα των Off-White

[gallery-717608]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.