CELEBRITIES

Τα κορίτσια του Leonardo DiCaprio


4 Μαρτίου 2018

000-zy1ky.jpg

Παρακάτω είναι μία λίστα με τις διάσημες συντρόφους που είχε, κατά καιρούς, ο ηθοποιός.

Bridget Hall

To ζευγάρι έβγαινε για αρκετούς μήνες, το 1994. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, το διάσημο μοντέλο, Bridget Hall, δήλωνε πως είναι μόνο φίλοι. Μετά το χωρισμό τους, παραδέχτηκε την αλήθεια και τον χαρακτήρισε «απογοητευτικό».

Naomi Campbell

Μπορεί σήμερα να είναι καλοί φίλοι, όμως ο Leo και η Naomi Campbell ήταν ζευγάρι το 1995.

Helena Christensen

Το πανέμορφο μοντέλο, Helena Christensen, ήταν η πρώτη σχέση του ηθοποιού μετά την τεράστια επιτυχία του στον «Τιτανικό», το 1997.

Eva Herzigova

Χωρίς κανένας από τους δύο να το επιβεβαιώσει, o DiCaprio και η Eva Herzigova έβγαιναν για λίγο καιρό το 1998, ενώ εκέινη ήταν παντρεμένη με τον drummer των Bon Jovi, Tico Torres.

Gisele Bundchen

H πρώτη σοβαρή σχέση του Leo ήταν με την αγαπημένη μας Gisele. Ήταν μαζί από το 1999 μέχρι το 2005. Σε συνέντευξή του, το διάσημο μοντέλο είπε «Ξέρουμε και οι δύο τι είχαμε. Ήμασταν νέοι και πολύ ερωτευμένοι - απλώς δεν ήταν γραφτό να είναι το αγόρι μου, και εγώ η κοπέλα του. Του εύχομαι μόνο τα καλύτερα». Μέχρι σήμερα, παραμένει η μόνη γυναίκα που τον συνόδευσε σε τελετή απονομής βραβείων, εκτός από τη μητέρα του και την κολλητή του, Kate Winslet.

Bar Rafaeli

Μετά το χωρισμό του από τη Gisele, στράφηκε στη συνάδελφό της, Bar Rafaeli. Ήταν μία σχέση που κράτησε από το 2005 μέχρι το 2011, με ένα μικρό διάλειμμα το 2009. Σήμερα, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Blake Lively

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι σύζυγος του Ryan Reynolds και μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών, όμως πέρασε το καλοκαίρι του 2011 με το Leonardo DiCaprio. Αποφάσισαν να συνεχίσουν χωριστά, παραμένοντας φίλοι.

Rihanna

Από το 2015, μέχρι το 2017, απασχολούσαν συνεχώς με την on and off σχέση τους. Ο λόγος για τον ηθοποιό και τη Rihanna.

Nina Agdal

Για μερικούς μήνες, ο άγγελος της Victoria’s Secret, Nina Agdal ήταν ζευγάρι με το Leo. Χώρισαν το Μάιο του 2017.

Camila Morrone

Σήμερα, ο ηθοποιός έχει σχέση με το μοντέλο Camila Morrone.

Μία καθόλου μικρή λίστα, η οποία ελπίζουμε να φτάσει στο τέλος της σιγά σιγά, για να βρει ο Leo την εκλεκτή της καρδιάς του.

Gallery: Δείτε επίσης τη Gisele με την Chiara Ferragni, που μας δείχνουν το loungewear της Άνοιξης

[gallery-718237]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.