CELEBRITIES

Oscars 2018: Ο Έλληνας που μπορεί να κρατήσει το χρυσό αγαλματίδιο των Oscars 2018


TSVIGKOU

4 Μαρτίου 2018

000-11v1tt.jpg

O Sufjan Stevens, του οποίου η μητέρα του, Carrie κατάγεται από την Ελλάδα είναι γνωστός στο mainstream κοινό και σε όσους αγαπούν την εναλλακτική μουσική. Σήμερα είναι εκπρόσωπος της indie folk, indie rock σκηνής θα ερμηνεύσει το «Mystery of Love» από την ταινία «Call Me by Your Name» με το οποίο είναι υποψήφιος για το βραβείο. Στην ταινία του Luca Guadagnino πρωταγωνιστούν ο Armmie Hammer και ο Timothée Chalamet στους ρόλους του Oliver και του Elio αντίστοιχα.

«Αισθάνομαι ότι είμαι ο τελευταίος ανεξάρτητος μουσικός που υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Vanity Fair όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες.

«Όταν ξεκίνησα ήμουν αφελής και φιλόδοξος. Έστελνα demos παντού, χωρίς κάποιος να δείχνει ενδιαφέρον. Τώρα όμως ενδιαφέρονται» τόνισε.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Sufjan Stevens και είμαστε εν αναμονή της έναρξης των φετινών βραβείων Oscar. Μείνετε συντονισμένοι στο jenny.gr και δείτε αναλυτικά κάθε λεπρομέρεια από την πιο λαμπερή βραδιά του κόκκινου χαλιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.