CELEBRITIES

Madonna-Kim Kardashian: Μία νέα φιλία μόλις ξεκίνησε


The Jennettes

12 Μαρτίου 2018

28434291-151237905552887-7517960692503150592-n.jpg

Οι δύο stars βρέθηκαν μαζί στο MDNA SKIN event, στο χώρο του youtube στο Los Angeles και συζήτησαν διάφορα θέματα, ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν μαζί και μία selfie.

Η Kim σχολίασε στη φωτογραφία " Παιδιά δεν μπορείτε να καταλάβετε την αγάπη μου για αυτή τη γυναίκα, @madonna. Όταν ήμουν 8 χρονών, εγώ και η Allison παρακολουθούσαμε τη φωτογράφιση και το γύρισμα για το Cherish μουσικό της video, στην παραλία του Μαλιμπού. Το 1989 επίσης ήταν γειτόνισσά μας και έδωσε σε εμένα και την Kourtney ένα κουτί με κοσμήματα και μαύρα βραχιόλια. Πήγαμε στο σχολείο και τα φορούσαμε, αλλά κανείς δε μας πίστευε. Πάντα την παρακολουθούσα και τώρα παίρνω τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς από εκείνη. Έχω εμμονή με το mist @mdnaskin με τριαντάφυλλο και με την μάσκα ματιών Ω Θεέ μου είναι τα καλύτερα. Ανυπομονώ να δω τη συζήτησή μας στο youtube Ακολουθήστε @kkwbeauty για όλες τις λεπτομέρειες" .

Post έκανε και η Madonna στο snapchat αλλά και στο instagram της, όπου ανακοίνωσε στους followers της τη νέα της φιλία.

 

To μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι δύο γυναίκες κάτι νέο ετοιμάζουν και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε τι θα είναι αυτό!

 

Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο

[gallery-717905]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.