CELEBRITIES

15 royals για να ακολουθήσετε στο Instagram


12 Μαρτίου 2018

abaca-628374-070.jpg

Παρακάτω, η λίστα με τους 15 royals που θέλετε να έχετε στο newsfeed του Instagram σας:

Η πριγκίπισσα Eugenie

Η Eugenie είναι το τελευταίο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που αποφάσισε να αποκτήσει λογαριασμό στο Instagram. Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε με το κοινό αφορούσε την Ημέρα της Γυναίκας.

Η Δούκισσα του York, Sarah Ferguson

H μητέρα της Eugenie, Sarah Ferguson, χρησιμοποιούσε το Instagram πολύ καιρό πριν την κόρη της. Παρά το διαζύγιό της από τον Πρίγκιπα Andrew, γιο της Ελισάβετ Β’ και του Φιλίππου, παραμένει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο Arthur Chatto

Ανεβάζοντας φωτογραφίες χωρίς μπλούζα, ο Αrthur Chatto, εγγονός της Πριγκίπισσας Margaret, απέκτησε θαυμάστριες παγκοσμίως. Πριν γίνει γνωστός για τους κοιλιακούς του, ήταν ο βοηθός της Ελισάβετ Β’.

Η Lady Kitty Spencer

H ομοιότητα της Lady Katy Spencer με τη θεία της, πριγκίπισσα Diana, είναι μεγάλη. Εκτός από την εμφάνισή της στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana για το show Secrets & Diamonds το Φεβρουάριο, νωρίτερα είχε συμμετάσχει και σε φωτογράφιση για την κολεξιόν του οίκου.

Ο Padmanabh Singh

Ο ολοκληρωμένος τίτλος του είναι Μαχαραγιάς Padmanabh Singh, ως μέλος της πρώην ηγετικής οικογένειας του Rajastan, στην Ινδία. Συνόδευσε την κόρη της Reese Witherspoon, Ava, στο χορό των Débutantes, για το κοινωνικό της ντεμπούτο.

Η Πριγκίπισσα Charlene του Monaco

Παρόλο που το λογαριασμό της διαχειρίζεται το Παλάτι του Monaco, η πριγκίπισσα Charlene μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της, και μας δείχνει πώς είναι η ζωή όταν είσαι η νύφη της Grace Kelly.

Η Πριγκίπισσα Tatiana

Η σύζυγος του Έλληνα πρίγκιπα Νικόλαου, Tatiana, πριν γίνει μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για τη Diane von Furstenberg.

H Πριγκίπισσα  Μαρία – Ολυμπία

Η μεγαλύτερη κόρη του Πρίγκιπα Παύλου της Ελλάδας, μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με το Vanity Fair, τους Dolce & Gabbana και την Town & Cowntry.

O Marius Borg Høiby

O γιος της Πριγκίπισσας Mette - Marit της Νορβιγίας, Marius Borg Høiby, μένει μόνιμα στο Los Angeles όπου ασχολείται με surf και skate.

H Pauline Ducruet

Μπορεί να μεγάλωσε στο Μονακό, αλλά η εγγονή της Grace Kelly σήμερα είναι κάτοικος της Νέας Υόρκης.

Ο Πρίγκιπας Hamdan Bin Mohammed Al Maktoum

O διάδοχος του θρόνου του Dubai έχει περισσότερους από 6,2 εκατομμύρια ακολούθους. Το 2017 έγινε μέλος της λίστας των 7 πιο περιζήτητων εργένηδων στον κόσμο, από το Cosmopolitan. Eπιπλέον, γράφει ποίηση με το ψευδώνυμο Fazza.

O Πρίγκιπας Κωνσταντίνος – Αλέξιος

Ο Έλληνας Πρίγκιπας Κωνσταντίνος – Αλέξιος, με νονό τον Πρίγκιπα William, σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Georgetown.

Oι πρίγκιπες William και Harry μαζί με τις Kate Middleton και Meghan Markle

Χωρίς να έχουν ξεχωριστούς λογαριασμούς, οι αγαπημένοι μας Βρετανοί royals μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους , μέσα από το προφίλ του Kensington Palace.

H Camille Gottlieb

H Πριγκίπισσα Camille του Μονακό, δείχνει το απαράμιλλο στυλ της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. H κόρη της Stephanie, δεν είναι μελλοντική διάδοχος του θρόνου, καθώς ο πατέρας της δεν είναι ευγενής.

Η Talita von Furstenberg

Η εγγονή της Diane von Furstenberg, ήταν ένα ακόμα από τα μοντέλα που περπάτησαν στο show των Dolce & Gabbana.

 

Gallery: Δείτε επίσης τι φόρεσε η Kate Middleton στο Royal Ascot

[gallery-717080]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.