CELEBRITIES

H Gigi Hadid και ο Zayn Malik ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσα από το twitter


The Jennettes

14 Μαρτίου 2018

20160502-zaf-ny1-169.jpg

Το έντονο πρόγραμμα που είχε τόσο το διάσημο μοντέλο, όσο και ο τραουδιστής, Zayn δημιούργησε πίεση ανάμεσά τους και έτσι έφτασε το τέλος.

"Δεν είναι πλέον ζευγάρι, αλλά παραμένουν κοντά και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Έχουν τρελά προγράμματα, τα οποία δημιούργησαν πίεση στη σχέση τους" αναφέρει στο δημοσίευμα, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. Τζίτζι Χαντίντ και Ζέιν Μαλίκ είναι πλέον χώρια.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της είδησης, τόσο η Gigi όσο και ο Zayn ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσα από το twitter, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν τα καλύτερα ο ένας στον άλλον.

 

Η Gigi έγραψε χαρακτηριστικά: "οι ανακοινώσεις χωρισμών τις περισσότερες φορές φαίνονται απρόσωπες , γιατί δεν περιγράφονται με λόγια όλα όσα έχουν ζήσει αυτά τα δύο άτομα μαζί, όταν ήταν ζευγάρι... και αυτό δε συμβαίνει μόνο στις σχέσεις αλλά γενικότερα στη ζωή. Είμαι πάντα ευγνώμων για την αγάπη και για τις στιγμές που πέρασα με τον Ζ. Δε θέλω τίποτα παρά τα καλύτερα για εκείνον και θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω σα φίλη, έχοντας απόλυτο σεβασμό απέναντί του. Όσο για το μέλλον ότι είναι να γίνει θα γίνει."

Ανάλογο tweet έκανε και ο Zayn, όπως βλέπετε παρακάτω.

 

"H Gigi και εγώ είχαμε μια απίστευτα σημαντική, γεμάτη αγάπη και διασκεδαστική σχέση και έχω ένα τεράστιο σεβασμό και λατρεία για την Gigi ως γυναίκα και φίλη . Έχει μια τόσο απίστευτη ψυχή. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους fans μας για το σεβασμό απέναντι σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και την ιδιωτική ζωή μας την εποχή εκείνη, θέλουμε αυτές οι ειδήσεις να γίνουν γνωστές από εμάς πρώτα. Σας αγαπάμε όλους. xZ"

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα updos της Gigi Hadid:

[gallery-717282]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.