Η Kim Kardashian αποκαλύπτει γιατί το τέταρτο παιδί θα είναι το τελευταίο της

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018
000-s94a2.jpg

Η 37χρονη σούπερ-μαμά είναι τόσο οργανωτική, που τα ρούχα των παιδιών της έχουν επάνω γραμμένα τα ονόματά τους.  Θέλει να ξέρει πού βρίσκεται το κάθε τι, και δεν έχει χρόνο να ψάχνει για τίποτα. Διαγράφει ακόμα και από το κινητό της οτιδήποτε παλιό, ακόμα και συζητήσεις με τους αγαπημένους της  καθώς «δεν μπορεί την ακαταστασία, ειδικά όταν πρόκειται για το τηλέφωνο».

Όμως, όπως ξέρει πολύ καλά και η ίδια, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα υπό έλεγχο. Για παράδειγμα, όταν ο σύζυγός της, Kanye West,  ζήτησε τρίτο παιδί, ο γιατρός τους συμβούλευσε να χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα, καθώς οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της προκάλεσαν προβλήματα.

Αυτό έκανε, λοιπόν, για να αποκτήσει τη μικρή Chicago. Η μόνη της απαίτηση για τη γυναίκα που θα τη βοηθούσε ήταν να συμβουλεύεται τον ίδιο γιατρό, να γεννήσει στο Los Angeles και να τρώει μόνο οργανικές τροφές. Βέβαια, η Kardashian δεν ήταν τόσο αυστηρή, επιτρέποντάς της να κάνει διατροφικές ατασθαλίες  - όπως άλλωστε έκανε και η ίδια στην περίπτωση της North και του Saint.

Η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει αρκετά, και είναι πολύ ευτυχισμένοι για αυτό. Έχουν, όμως, οι West βλέψεις για τέταρτο παιδί;

«Δεν ξέρω», λέει η Kim. «Αυτή τη στιγή η ζωή και η καρδιά μου είναι γεμάτες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Εάν είναι να αποκτήσει νέο μωρό, θα είναι το τελευταίο της. «Πιστεύω ότι μία μητέρα πρέπει να δίνει την ίδια προσοχή τόσο στον άντρα της, όσο και στα παιδιά της», ολοκλήρωσε.

 

Όσο για το σύζυγό της, η Kim δήλωσε ότι βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία, καθώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. "Είμαστε σαν το ying και το yang", συμπλήρωσε.

 

Gallery: Δείτε επίσης την Kim Kardashian που ποζάρει ως Jackie O και σοκάρει

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα