CELEBRITIES

Πώς η γλώσσα του σώματος μαρτύρησε το χωρισμό της Gigi Hadid και του Zayn Malik


15 Μαρτίου 2018

20160502-zaa-d20-579.jpg

Πώς ήταν τόσο σίγουρη;

Τα ρούχα τους αποτέλεσαν το πρώτο στοιχείο. Είναι και οι δύο καλυμμένοι από πάνω μέχρι κάτω με παλτό, κρύβοντας έτσι τις κινήσεις τους. Επιπλέον, αυτά που φοράνε είναι πολύ έντονα και τραβούν την προσοχή – ο Zayn φοράει σατέν, ενώ η πρώην σύντροφός του γυαλιστερό δέρμα. Σύμφωνα με τη Woods, αυτό δείχνει ότι θέλουν μεν να βγάζουν τη σχέση τους προς τα έξω, αλλά θέλουν να προστατεύσουν την αλήθεια που κρύβεται από πίσω.

Ακόμα, σε αυτή τη φωτογραφία η Gigi είναι χαλαρή, αλλά ο διάσημος τραγουδιστής όχι. «Προσπαθεί να φαίνεται εντάξει, αλλά κάτι δεν είναι σωστό», συνέχισε.

Κοιτώντας παλαιότερες φωτογραφίες τους, η Patti κατέληξε στο ότι η κρίση στη σχέση ήρθε λόγω της ανάγκης του Zayn να εκφράζει δημόσια την αγάπη του – κάτι που ερχόταν σε αντίθεση με την προσπάθεια της πρώην συντρόφου του να κρατάει τις προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ η Gigi φαινόταν χαρούμενη στην πρώτη σέλφι που μοιράστηκε στο Instagram, στις κοινές τους εμφανίσεις έδειχνε το αντίθετο. «Ειδικά στο πρώτο τους Met Gala, με την πρώτη ματιά βλέπουμε ένα αγαπημένο ζευγάρι αλλά αν προσέξουμε το χέρι της, είναι έτσι τοποθετημένο ώστε να τον κρατάει σε απόσταση», τονίζει η ειδικός.

Εκείνος φαίνεται να μη θέλει να προσαρμοστεί στην εικόνα που θέλει να βγάζει προς τα έξω η 22χρονη. Μπορεί να μην ήταν ο λόγος, αλλά σίγουρα μία από τις αφορμές της απόφασής τους να δώσουν τέλος στο δίχρονο δεσμό τους.

Gallery: Δείτε επίσης αν κρύβουν καποιο μυστικό τα παλτό της Gigi Hadid

[gallery-716029]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.