CELEBRITIES

H Katy Perry έδωσε σε έναν 19χρονο το πρώτο του φιλί και δεν του άρεσε καθόλου


15 Μαρτίου 2018

20170827-zaf-b102-035.jpg

Ο 19χρονος Benjamin Glaze ήταν έτοιμος για την οντισιόν του και, μιλώντας με τους κριτές, αποκάλυψε ότι δεν είχε εμπειρία στις σχέσεις. Στην ερώτηση της Katy Perry εάν είχε ποτέ φιλήσει κορίτσι, εκείνος απάντησε «Όχι, δεν είχα ποτέ κοπέλα. Δεν μπορώ να φιλήσω κάποια χωρίς να είμαστε μαζί». Τότε  η διάσημη τραγουδίστρια, που είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου, του ζήτησε να την πλησιάσει και να της δώσει ένα φιλί.

Ο διαγωνιζόμενος απάντησε αρνητικά πολλές φορές, πήγε, όμως, κοντά της. Τη φίλησε στο μάγουλο αθόρυβα, προς μεγάλη απογοήτευσή της. Ξαναπροσπάθησε και η σταρ γύρισε το πρόσωπό της τελευταία στιγμή, συναντώντας τα χείλη του. Στη συνέχεια, άρχισε να ζητωκραυγάζει, αφήνοντας το 19χρονο σοκαρισμένο, να πέσει στο πάτωμα.

«Εάν μου το είχε ζητήσει, θα είχα πει όχι. Έχω μεγαλώσει με συντηρητικές αρχές και ένιωθα άβολα. Ήθελα το πρώτο μου φιλί να είναι ξεχωριστό», δήλωσε αργότερα.

Αφού ηρέμησε και ήπιε λίγο νερό ξεκίνησε την παράστασή του. Οι κριτές έκριναν ότι δεν ήταν έτοιμος να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ η Perry έριξε το φταίξιμο στους σφιγμούς του, που είχαν αυξηθεί λόγω της «τρυφερής» τους στιγμής.

Για να νιώσει καλύτερα, ο Glaze αποφάσισε ότι η εμπειρία του δε μετράει ως πρώτο φιλί γιατί δεν υπήρχαν συναισθήματα από καμία απ’τις δύο πλευρές, ενώ, μέχρι στιγμής, η 33χρονη δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το συμβάν.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα πιο εντυπωσιακά looks των Grammys 2018

[gallery-718173]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.