CELEBRITIES

Η 96χρονη Iris Apfel έγινε κούκλα Barbie και μας εντυπωσιάζει


17 Μαρτίου 2018

17126147-413128882357640-6639945007832760320-n.jpg

Το στιλ της έχει αποτελέσει έμπνευση στη συγγραφή βιβλίων, στη δημιουργία κοσμημάτων αλλά και στην πραγματοποίηση εκθέσεων σε μουσεία. Το 2005 το Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης οργάνωσε μια έκθεση βασισμένη στην ντουλάπα της, με τίτλο “Rava Avis”. Η έκθεση περιελάμβανε υπέροχα κομμάτια από διακεκριμένους σχεδιαστές μόδας της Νέας Υόρκης και του Παρισιού που είχε στην κατοχή της η Iris. Επίσης,  η Iris αποτέλεσε το επίκεντρο ενός ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Albert Maysles. Στα 90 της τέλεσε επίκουρος στο Fashion School του Πανεπιστημίου του Τέξας.

Διαβάστε εδώ: Η Frida Kahlo και η Amelia Earhart γίνονται Barbie για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Mattel λοιπόν αποφάσισε να δημιουργήσει μια κούκλα Barbie αφιερωμένη σε αυτή τη θρυλική γυναίκα. Η συγκεκριμένη κούκλα που είναι μια μικρογραφία της 96χρονης fashionista και γκουρού του στιλ, θεωρείται ότι είναι η πιο στιλάτη που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

 

 

The amazing @iris.apfel is truly a one-of-a-kind! She’s one of my role models so it’s an honor to be here at @bergdorfs to celebrate her new book, #AccidentalIcon! ???? #IrisApfelxBG #barbie #barbiestyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie® (@barbiestyle) στις

 

It’s time to change something... IRIS IS GETTING HER VERY OWN BARBIE! ????????‍♀️ Read more in her Facebpook page.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Apfel #accidentalicon (@iris.apfel) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.