CELEBRITIES

H #MeToo αποκάλυψη της Jennifer Lopez


17 Μαρτίου 2018

abaca-581910-101.jpg

H Τζένιφερ Λόπεζ μετράει πάνω από δύο δεκαετίες στη μουσική και κινηματογραφική σκηνή. Ως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς και τραγουδίστριες δεν αποτελεί έκπληξη που είχε υποστεί και αυτή σεξουαλική παρενόχληση από κάποιο αρπακτικό της βιομηχανίας του θεάματος.Εως τώρα δεν είχε μιλήσει. Τελικά περιέγραψε τη δική της εμπειρία μιλώντας στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

Ηταν στην αρχή της καριέρας της σε ένα από τα πρώτα της φιλμ, όταν ο σκηνοθέτης της ζήτησε να ξεγυμνωθεί μπροστά σε εκείνον και πολλούς άλλους.

«Δεν υπήρξα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο βαθμό που υπήρξαν άλλες γυναίκες» είπε αρχικά η 48χρονη σήμερα Λόπεζ, για να συμπληρώσει: «Ομως, αν μου είπε ένας σκηνοθέτης να βγάλω την μπλούζα μου και να δείξω τα βυζιά μου; Ναι μου το είπε. Το έκανα; Οχι δεν το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.