CELEBRITIES

Η Angelina Jolie σχολίασε το γεγονός ότι μεγαλώνει - και είπε κάτι πολύ όμορφο


MMEINTANI

19 Μαρτίου 2018

20180130-zaa-n230-035.jpg

Με αφορμή το ότι είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας γνωστού οίκου ομορφιάς, η πανέμορφη ηθοποιός απάντησε σε πολλές ερωτήματα σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιάς της αλλά και με το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι μεγαλώνει.

«Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω ότι έχω αρχίζει να μοιάζω με τη μητέρα μου και αυτό με καθησυχάζει. Επίσης βλέπω τον εαυτό μου να μεγαλώνει και το αγαπώ γιατί σημαίνει ότι είμαι ζωντανή – ζω και γίνομαι μεγαλύτερη. Σίγουρα δε μου αρέσει να βλέπω ένα τυχαίο σημάδι από την εγκυμοσύνη, για παράδειγμα. Τα βλέπω τα ψεγάδια μου. Αλλά αυτό που βλέπω και μου αρέσει δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Είναι το ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου».

Μάλιστα, στη συνέχεια της συνέντευξης, κάνει ακόμα περισσότερες beauty αποκαλύψεις, όπως το ότι έχει τον ίδιο δερματολόγο που είχε από όταν ήταν 11 ετών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.