CELEBRITIES

Η Gisele έκανε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε


MMEINTANI

22 Μαρτίου 2018

28157201-173134803319599-6090873682882723840-n.jpg

Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Gisele αποφάσισε να μεταφέρει τις εμπειρίες της και την πορεία της ζωής της σε ένα βιβλίο. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων (πριν πάρει τη θέση της η Kendall Jenner) ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο Lessons: My Path to a Meaningful Life.

«Μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχω ζήσει τα τελευταία 37 χρόνια, σε όσα έχω μάθει, σε όλες τις αξίες που με οδηγούσαν και σε όλα αυτά που με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι. Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι μαζί σας σήμερα το ταξίδι μου μέσα από τα καλά και τα κακά που με έκαναν να είμαι αυτό που είμαι».

Gallery: Το τεράστιο σπίτι της Gisele που μοιάζει με μικρή πόλη

[gallery-717257]

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα καλύπτει θέματα όπως η πορεία της στο modelling, η πολύχρονη σχέση της με τον Tom Brady αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα του 8χρονου Benjamin, της 5χρονης Vivian και του 10χρονου γιου του συζύγου της, John.

Αυτό δεν είναι το μόνο βήμα της Gisele προς τις εκδόσεις αφού και το 2015 είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με φωτογραφίες από την καριέρα της, το οποίο μάλιστα είχε προκαλέσει αντιδράσεις μιας και κόστιζε $700 δολάρια αλλά παρόλα αυτά έγινε sold out. Ας ελπίσουμε ότι το καινούριο θα κυμαίνεται σε πιο λογικά πλαίσια

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.