CELEBRITIES

H Kate Middleton έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, πριν γεννήσει


23 Μαρτίου 2018

000-1236et84399.jpg

Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα. Η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε μαζί με τον πρίγκιπα William, σε μία σειρά εορταστικών εκδηλώσεων. Όταν έφτασε, χαιρέτησε χαρούμενη το πλήθος, ενώ γνώρισε τους αθλητές και τους υπεύθυνους της SportsAid, μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης από τη Βρετανία, που συμβάλλει στην προπόνηση των νέων αθλητών που έχουν στόχο να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς ή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η 37χρονη μέλλουσα μαμά παρακολούθησε γεμάτη χαρά το σύζυγό της να ενθουσιάζεται  τόσο πολύ από τη διοργάνωση, που κάθισε σε αναπηρικό καροτσάκι  και έπαιξε μπάσκετ μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές!

Με αυτό τον τρόπο δόθηκε τέλος στις δημόσιες εμφανίσεις της Kate, μετά από τη συμμετοχή της σε πολυάριθμες εκδηλώσεις. Τώρα, στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, είναι έτοιμη να κάνει ένα διάλειμμα.

Μπορεί το Παλάτι να μην έχει δώσει ακόμα την ημερομηνία που θα έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά αναμένεται το Μάιο – λίγο πριν το γάμο του Harry και της Meghan Markle, στις 19 του μήνα.

Σίγουρα οι αγαπημένοι μας πρίγκιπες θα περάσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα Άνοιξη!

 

Gallery: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Kate Middleton στο Sunderland

[gallery-718258]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.