CELEBRITIES

Ιστοσελίδα γνωριμιών έχει ως έμπνευση τον... Kanye West


23 Μαρτίου 2018

000-fo9j7.jpg

Στην προκειμένη, ο Κάνιε Γουέστ πέρασε... πίστα, καθώς φαίνεται πως ένα νέο σάιτ γνωριμιών για τους φανατικούς θαυμαστές του είναι στα σκαριά για να βοηθήσει νέους της άτυπης κοινότητας των Yeezy Stans να βρουν την αληθινή αγάπη.

Οι δημιουργοί της πρωτότυπης ιστοσελίδας, κάνουν λόγο για «διαδικτυακό χώρο γνωριμιών για τους θαυμαστές της ιδιοφυΐας του Κάνιε Γουέστ» και ενημερώνουν εξαρχής πως η Τέιλορ Σουίφτ απαγορεύεται: «Μέλη του fun club της Τέιλορ Σουίφτ απαγορεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα».

Η εγγραφή στο σάιτ γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για «έγκυρη πρόσβαση» στην υπηρεσία, ενώ η ονομασία του Yeezy Dating προέρχεται από το υποκοριστικό του Κάνιε Γουέστ, Yeezy. Θυμίζουμε ότι αυτό προκύπτει από τα δύο τελευταία γράμματα του επιθέτου του δημοφιλούς ράπερ, Kanye, το ye και την προσθήκη «eezy», που χρησιμοποιείται έτσι κι αλλιώς από ράπερς ανά τον κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.