CELEBRITIES

Κάποιος δάγκωσε τη Beyonce στο πρόσωπο


27 Μαρτίου 2018

29089644-1708776029144815-2710403072793772032-n.jpg

Ανέφερε ότι εκείνη η γυναίκα έκανε χρήση πολλών ειδών ουσιών στο πάρτι μετά τη συναυλία του Jay-Z και φερόταν παράξενα, με αποκορύφωμα τη στιγμή που δάγκωσε τη Beyonce στο πρόσωπο. Φυσικά, η αντίδρασή της ήταν να πλησιάσει το σύζυγό της και αποχώρησαν αμέσως.

Όπως φάνηκε, η ηθοποιός δεν ένιωσε καν άσχημα. Μάλιστα, πριν αρχίσουν όλα ανέφερε στην Tiffany ότι «Θα δείρω κάποιον σήμερα. Απλώς σου το λέω».

Παρά το άσχημο αυτό συμβάν, η σταρ ζήτησε από τη φίλη της να ξεχάσει όσα έγιναν. Κατάλαβε ότι η κακή συμπεριφορά που εισέπραξε ήταν αποτέλεσμα τεράστιας κατανάλωσης ναρκωτικών, και δε θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα. Το μόνο που της ζήτησε, ήταν "να περάσει καλά", όπως δήλωσε και με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

 

Αυτή η στάση που διατήρησε η Beyonce δείχνει πραγματικά πόσο καλός και υπομονετικός άνθρωπος είναι. Εννοείται, φυσικά, πως το πρόσωπο που τη δάγκωσε δε θα ξαναλάβει πρόσκληση για κανένα της πάρτι!

 

Gallery: Δείτε επίσης τη φωτογράφιση της Beyonce για την εγκυμοσύνη

[gallery-716233]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.