CELEBRITIES

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Angelina Jolie


The Jennettes

27 Μαρτίου 2018

20180218-zap-s147-102.jpg

Μία πηγή αποκάλυψε στο ET πως "Η Angie είπε σε μερικούς φίλους πως δεν είναι έτοιμη να ξανακάνει σχέση, αλλά βγαίνει με έναν όμορφο, μεγαλύτερο άνδρα που είναι μεσίτης. Δεν είναι celebrity ή διάσημος με οποιονδήποτε τρόπο." Μπορεί ο νέος της άντρας δεν είναι απαραίτητα μόνιμη σχέση, τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα για τους fans του διδύμου Jolie-Pitt, που ήλπιζαν πως μία μέρα θα επανενωθούν.

Η πηγή του ET ανέφερε πως "Ο κόσμος μιλάει για επανένωση, αλλά δεν θα συμβεί ποτέ. Τα πράγματα μεταξύ του Brad και της Angie δεν έληξαν καλά και ενώ έχουν προσπαθήσει να κάνουν ψυχανάλυση με τα παιδιά, με το ζόρι βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο."

Όσο για την ερωτική ζωή του Pitt, απ' ότι φαίνεται κι εκείνος βγαίνει με κάποια. Το ET αποκάλυψε πως ο ηθοποιός "δεν αποκαλύπτει με ποια βγαίνει, αλλά συνεχίζει να το κάνει. Οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνει δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

[gallery-718186]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.