CELEBRITIES

Οι DSquared2 αποκαλύπτουν: "Μας έδερναν ταυτόχρονα και το μόνο που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον"


The Jennettes

29 Μαρτίου 2018

14650108-10157561667330632-1485535717181072833-n.jpg

 

Τα ονόματά τους είναι Ντιν και Νταν Κάτεν και η καταγωγή τους είναι από τον Καναδά. Όπως περιέγραψαν οι ίδιοι δεν έχουν ζήσει όλα τα χρόνια τους όμορφα, καθώς αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες.

Είναι μονοζυγωτικοί δίδυμοι και έχουν στενή σχέση μεταξύ τους από παιδιά, μέχρι σήμερα στα 53 τους. Όπως έχουν αναφέρει ζουν μαζί, κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι- μία δήλωση που είχε προκαλέσει αναστάτωση πριν χρόνια. Αυτή η τόσο στενή τους σχέση ωστόσο στηρίζεται και στην τραυματική τους παιδική ηλικία, την οποία αποκάλυψαν μετά από τόσα χρόνια, σε συνέντευξή τους, στη βρετανική Vogue.

Μεγάλωσαν σε μία φτωχή, πολυμελή οικογένεια, στον Καναδά και όπως είπε ο Νταν ήταν 9 παιδιά σε 2 υπνοδωμάτια, 5 αγόρια στο ένα και 4 κορίτσια στο άλλο δωμάτιο.  "Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι" πρόσθεσε ο Ντιν. 
'Έτσι ήμασταν πιο ασφαλείς" είπε χαρακτηρστικά και φάνηκε σα να έχουν βιώσει ενδοοικογενειακή βία.

"Μας έδερναν. Όλοι. Ακόμη και τα κορίτσια. Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Ευάλωτοι, ήμασταν εύκολος στόχος και μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους" ανέφερε ο Νταν Κάτεν.
Συνέχισε ο Ντιν λέγοντας
"Μας έδερναν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορούμε να κλάψουμε μαζί και κρυβόμασταν μαζί. Αν τώρα φοβόμαστε στο σκοτάδι, είναι εξαιτίας αυτών που ζήσαμε. Έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε μαζί, οπότε αν συμβεί κάτι κακό, δεν χρειάζεται να ουρλιάξω. Θα είναι εκεί".

Όταν ήταν έφηβοι, οι γονείς των Κάτεν δεν μπορούσαν πλέον να τους φροντίσουν και η καναδική κυβέρνηση έπρεπε να παρέμβει. Οι δίδυμοι όταν ήταν έφηβοι άλλαξαν διάφορες ανάδοχες οικογένειες και τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αριζόνα με βίαιη συμπεριφορά. Τόσο ο Ντιν, όσο και ο Νταν δε θέλησαν να μιλήσουν περισσότερο γι αυτό το θέμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.