CELEBRITIES

Camilla Parker-Bowles: Πώς από τρίτο πρόσωπο, έγινε Δούκισσα


29 Μαρτίου 2018

28766341-1631169236990800-770103158184607744-n.jpg

Όπως φαίνεται, όμως, η μεγαλύτερη αρετή της Δούκισσας είναι η υπομονετικότητα. Ως το τρίτο πρόσωπο στο γάμου του Charles και της Diana, αντιμετώπισε τον αρνητισμό τόσο των Βρετανών υπηκόων, όσο και της βασίλισσας. Μάλιστα, στο βιβλίο Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles, αναφέρεται ότι η Elizabeth II την αποκαλούσε «η ανήθικη γυναίκα». Παρόλα αυτά, η Camilla παρέμεινε στο πλευρό του αγαπημένου της για περισσότερα από 50 χρόνια, ακόμα και κατά τη διάρκεια του δικού της γάμου με τον αστυνομικό Andrew Parker Bowles.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1970, σε έναν αγώνα πόλο. Εκείνη, που τότε ήταν 23 ετών, προχώρησε προς το μέρος του και του είπε το μόνο πράγμα που δεν περίμενε να ακούσει. «Το ξέρεις ότι ο προπάππους σου και η προγιαγιά  μου ήταν εραστές;», ήταν τα λόγια της. Πολύ θράσος, που, όμως, κέρδισε το ενδιαφέρον του πρίγκιπα. Από την πρώτη αυτή συνάντηση, άρχισε να την πολιορκεί.  Εκτός από τον αυθορμητισμό της, έχει δηλώσει πως, αυτό που τον έκανε να την ερωτευτεί ήταν το γεγονός ότι , όταν χαμογελούσε, φαινόταν να πηγάζει από μέσα της.

Ενώ ήταν έντονο, το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ. Λόγω της απόφασης του Charles να καταταγεί στο Ναυτικό, και της κοινής γνώμης που δεν ήταν σε τίποτα σύμφωνη με τη σχέση, αποφάσισαν να μην ξαναβρεθούν. Συνέχισαν ξεχωριστά τις ζωές τους, παντρεύτηκαν και οι δύο και απέκτησαν παιδιά. Δε σταμάτησαν,όμως, να μαθαίνουν νέα ο ένας του άλλου – μάλιστα, εκείνος έγινε ο νονός του γιού της.

Σύντομα, η Diana άρχισε να έχει αμφιβολίες για τη στενή αυτή φιλία τους. Ήταν τόσο σίγουρη πως συνέβαινε κάτι παραπάνω, που της μίλησε ξεκάθαρα. «Ξέρω τι συμβαίνει με εσένα και το σύζυγό μου», της είπε. «Μη φέρεστε σαν να είμαι ηλίθια».   

Μετά το θάνατο της πριγκίπισσας, η Camilla άρχισε να εμφανίζεται συχνότερα στο πλευρό του Charles. Με τη συμμετοχή της σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, προσπάθησε σκληρά να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Ένα χρόνο αργότερα, γνώρισε τον William και τον Harry. Εκείνη που δεν μπόρεσε να την αποδεχτεί ποτέ, όμως, είναι η Βασίλισσα.

 

 

Σήμερα, μετά από 10 χρόνια γάμου και περισσότερα από 50 χρόνια σχέσης, δεν έχουν αφήσει τίποτα να τους χωρίσει. Είναι ένα από το πιο αγαπημένα ζευγάρια και, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, παραμένουν ενωμένοι.

 

Gallery: Δείτε επίσης τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση

[gallery-718271]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.