CELEBRITIES

H Melania Trump μισεί τη ζωή της


Αφροδίτη Σακκά

30 Μαρτίου 2018

20180319-zaf-x99-128.jpg

Ενώ η εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας είπε στο Us πως η Melania "είναι επικεντρωμένη στο να είναι μητέρα και απολαμβάνει τις διακοπές της στο Mar-a-Lago ενώ δουλεύει σε μελλοντικά projcets," σύμφωνα με μία πηγή, αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια. 

Απ' ότι φαίνεται, η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ μισεί "που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σχέση της με τον σύζυγό της. Δεν είναι εύκολο για εκείνη". Μετά από τις πρόσφατες κατηφορίες πως ο Trump είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με διάφορες γυναίκες, και μετά τη αποκαλυπτική συνέντευξη της Stormy Daniels στο 60 minutes, η Melania νιώθει την πίεση να αυξάνεται και θέλει να τελειώσει τον γάμο. Ένας "κοντινός της οικογενείας" αποκάλυψε στο Us Weekly πως "Εκείνη είναι πολύ, πολύ δυστυχισμένη με τη ζωή της. Αν μπορούσε, θα έφευγε μακριά απ' τον Donald και θα ήταν απλά με τον γιο της."

Και σύμφωνα με το Us Weekly, το ρήγμα μεταξύ της Melania και του συζύγου της γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Παρά το πρόγραμμα του Λευκού Οίκου που γράφει λεπτομερώς πως ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία θα έφευγαν μαζί για το Mar-a-Lago, όταν έφτασε η ώρα της αναχώρησης, η Melania χρησιμοποίησε δικό της μέσο μεταφοράς. Το Us Weekly αναφέρει πως "η Melania διάλεξε να πάρει το δικό της αυτοκίνητο για τη βάση, να συναντήσει τον πρόεδρο στο αεροπλάνο και να αποφύγει να βγουν φωτογραφίες μαζί".

Ενώ μία πηγή αναφέρει πως αυτό συμβαίνει επειδή είναι "πολύ ανεξάρτητη", φαίνεται πως οι κατηγορίες περί εξωσυζυγικών σχέσεων για τον Trump έχουν αφήσει το στίγμα τους.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Melania Trump απέρριψε τον Donald Trump μπροστά στις κάμερες

[gallery-718205]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.