O Travis Scott οργάνωσε ένα πάρτι 7.2 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Stormi
8 Απριλίου 2018
Πολύ γρήγορα μετά το πασχαλινό πάρτι που οργάνωσε η Kylie Jenner, η μικρή ετοιμάζεται να γιορτάσει ξανά σε μία εκδήλωση με θέμα τον καιρό. Σύμφωνα με το TMZ, η μητέρα του Scott είναι υπεύθυνη για το πάρτι προς τιμήν του εγγονιού της, ενώ ο διάσημος ράπερ έχει αναλάβει ό,τι έχει σχέση με λουλούδια.
Ο Travis διάλεξε έξι γλυπτά από φυτά, λουλουδένια σύννεφα, ενώ διάσπαρτα θα υπάρχουν τρυαντάφυλλα και ορχιδέες. Θα έχει ακόμα και σταγόνες βροχής από Swarovski! Και αν αυτό φαντάζει υπερβολή, ο προϋπολογισμός ολόκληρου του event θα ξεπεράσει τα 7.45 εκατομμύρια δολάρια.
Όλα αυτά θα γίνουν στο Texas. Η Kylie, φυσικά, θα βρίσκεται εκεί, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian – άλλωστε, θα είναι όλοι πολύ απασχολημένοι με την επερχόμενη γέννηση του μωρού της Khloe.
Η πανέμορφη Stormi γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου, αλλά η γέννησή της δεν ανακοινώθηκε παρά τρεις μέρες αργότερα. Η Jenner μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ γλυκό βίντεο, στο οποίο κατέγραφε όλη την εγκυμοσύνη της – την οποία κατάφερε να κρατήσει κρυφή, μέχρι την ολοκλήρωσή της.
Gallery: Δείτε επίσης τις πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner
[gallery-716816]
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.