CELEBRITIES

O Travis Scott οργάνωσε ένα πάρτι 7.2 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Stormi


8 Απριλίου 2018

21879791-475132802868497-2438780205599293440-n.jpg

Πολύ γρήγορα μετά το πασχαλινό πάρτι που οργάνωσε η Kylie Jenner, η μικρή ετοιμάζεται να γιορτάσει ξανά σε μία εκδήλωση με θέμα τον καιρό. Σύμφωνα με το TMZ, η μητέρα του Scott είναι υπεύθυνη για το πάρτι προς τιμήν του εγγονιού της, ενώ ο διάσημος ράπερ έχει αναλάβει ό,τι έχει σχέση με λουλούδια.

Ο Travis διάλεξε έξι γλυπτά από φυτά, λουλουδένια σύννεφα, ενώ διάσπαρτα θα υπάρχουν τρυαντάφυλλα  και ορχιδέες. Θα έχει ακόμα και σταγόνες βροχής από Swarovski! Και αν αυτό φαντάζει υπερβολή, ο προϋπολογισμός ολόκληρου του event θα ξεπεράσει τα 7.45 εκατομμύρια δολάρια.

Όλα αυτά θα γίνουν στο Texas. Η Kylie, φυσικά, θα βρίσκεται εκεί, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian – άλλωστε, θα είναι όλοι πολύ απασχολημένοι με την επερχόμενη γέννηση του μωρού της Khloe.

Η πανέμορφη Stormi γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου, αλλά η γέννησή της δεν ανακοινώθηκε παρά τρεις μέρες αργότερα. Η Jenner μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ γλυκό βίντεο, στο οποίο κατέγραφε όλη την εγκυμοσύνη της – την οποία κατάφερε να κρατήσει κρυφή, μέχρι την ολοκλήρωσή της.

 

Gallery: Δείτε επίσης τις πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

[gallery-716816]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.